В последния ден на COPIS 2021: DIGI PAY 2021 ни фокусира върху дигиталните разплащания

Специалисти от България и чужбина ни запознават с най-актуалните въпроси и решения в сферата

COPIS

Използването на онлайн и дигитални платформи се превръща във водещ способ при разплащанията в съвременния свят. Именно те са акцент и на DIGI PAY 2021 на 1 октомври – събитието, което е част от съпътстващата програма на изложение COPIS 2021, посветено на дигиталните разплащания и предотвратяването на измами при осъществяването им.

В последния ден от изложение COPIS 2021, специалисти от България и чужбина излизат на сцената на DIGI PAY, давайки ценна информация за незабавните плащания, отвореното банкиране, мобилните разплащания, децентрализираните финансови услуги и техниките за предотвратяване на измами (Кои са всички участници, можете да разберете на www.digipay.acfe.bg.) Темите са от изключително значение за бизнеса, имайки предвид, че според последния доклад за плащанията през следващите 2-3 години дигиталните плащания ще бъдат най-предпочитани в световен мащаб.

COPIS

4- ото издание на DIGI PAY се фокусира и върху обучението на професионалистите и обмена на опит между най-добрите компании в банковия и финтех сектор и необходимостта от информиране на бизнеса при вземане на най-доброто решение за ползване на дигитални плащания и работа с дигитален портфейл. DIGI PAY, събитието на което Интер Експо Център е партньор-локация, се организира от ACFE Bulgaria и ИНФО-ЛВ, в партньорство с Българска финтех асоциация, Българска асоциация на софтуерните компании, Българска e-commerce асоциация, Българска асоциация на сертифицираните е   тични хакери.

За първи път изложение COPIS се провежда едновременно с Международните хранителни изложения ИНТЕРФУД&ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО, БУЛПЕК, МЕСОМАНИЯ И СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО. Вратите на COPIS 2021 са отворени за посетители през целия петъчен ден(до 18.30 часа), 1 октомври.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>