Жури от професионалисти определи победителя в първото издание на Fabric is Cool

Отборът на фирма ReBrand е победител в първото издание на вълнуващото предизвикателство Fabric is Cool, което се проведе като част от съпътстващата програма на тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама COPIS.

Проф. Кафтанджиев вдъхнови рекламни специалисти с Майсторски клас на COPIS 2019

Пекиджинг дизайн и семиотиката в рекламата бяха сред основните теми, около които проф. Христо Кафтанджиев разви майсторския си клас в две стъпки по време на COPIS. Вдъхновяващият семинар, който се проведе на 26 септември, събра в зала Пирин на Интер Експо Център маркетинг и аутдор специалисти, професионалисти, заети в рекламата и ПР, дизайнери, артисти, фотографи, студенти и други.

Хобито може да бъде превърнато в бизнес; семинарът на FESPA ни разкрива как

Освен че създава платформа за представянето на последните технологии и тенденциите, изложение COPIS е мястото за развитие на бизнеса. Доказва ни го семинарът на FESPA България, който през втория изложбен ден разкрива как хобито може да бъде превърнато в бизнес.

Народното творчество превзема рекламата

Елементи от българското народно творчество се оказват все по-популярни при направата на различни рекламни материали. Тези впечатления споделят посетителите на международното изложение за печат и реклама COPIS 2019, което на 25 септември отвори врати в Интер Експо Център. Успоредно с него се провежда и международното текстилно изложение ТМТ Експо.

Водоустойчиви менюта за всеки ресторант

Термоустойчив полимерен филм за производство на водоустойчиви изделия ще представят от Макс Креатив по време на тазгодишното изложение COPIS 2019, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Отличаващи се светещи кутии и флагове от РеБранд

Ефективни идеи за брандинг, сред които светещи кутии и флагове,  ще предложат от фирма РеБранд по време на тазгодишното издание на COPIS, което отваря врати в дните от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Автоматични ламинатори, които облекчават работата

Автоматични ламинатори, които значително облекчават работата, ще демонстрират от фирма Щерев по време на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати за посетители в дните от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Външна и вътрешна реклама от последно поколение

Първокласното брандиране, извършено по най-добрия начин, е от първостепенно значение за оформяне на фирмения облик. Във Вселената на COPIS 2019, от 25 до 27 септември, компания КОСЕ БОСЕ ни дава възможност да се запознаем с решенията ѝ за външна и вътрешна реклама.

Движещите се POS дисплеи

Съвременните търговски практики изискват съвременни решения при рекламата, печата, брандирането и позиционирането на продуктите. Затова на вниманието на посетители и изложители на COPIS 2019 фирма ИМПРЕС ще предложи своите решения.

Многоцветен печат и ротационно гравиране на химикалки и цилиндрични и конични артикули на 360 градуса ни предлага ДЖЕЙ ДИЗАЙН

Зала 4, щанд D10. Това ще бъде мястото, на което по време на COPIS 2019 посетителите ще открият многобройтните решения на ДЖЕЙ ДИЗАЙН за сектора на рекламата и печата.

Производственият и индустриалният печат са фокусът на КОНИКА МИНОЛТА през 2019г.  

Професионални срещи и консултации с клиенти, показване на мостри и презентиране на нови и настоящи машини. Всичко това посетителите на COPIS 2019 ще открият, посещавайки щанда на КОНИКА МИНОЛТА.

Тефтерът „Тера“ е подходящ за реклама и фирмен подарък

Подобно на химикалката, тефтерът е неделим елемент от ежедневието ни. В зависимост от нуждите и функциите, той може да съдържа различна базова информация, да се изработи в разнообразни формати – с дебели или тънки корици – от хартия, картон, плат и дори кожа.

Химикалките на Sky-R предоставят интересни възможности за брандиране

На работното място, в банката или дори ходейки по улицата, всеки е чувал въпроса: „Бихте ли ми услужили с химикалка?“... Нуждата от химикалка е ежедневна. Затова винаги трябва да имаме такава в чантата или джоба си. По този начин това доказало се средство за писане се превръща в един от най-подходящите предмети за брандиране и корпоративен подарък.

За тези, които искат различен бизнес подарък – CRYPTEX USB

Искате да изберете правилния корпоративен подарък? Все още се чудите точно какъв трябва да бъде той? Нашият съвет – съвременният бизнес изисква да бъдете нестандартни. За да помогнем в избора, Ви предлагаме CRYPTEX USB.

LED-модулите и изискванията на съвременната реклама

Съвременната визуална реклама е сложна плетеница от различни елементи. Сред отличаващите се, са създаването на изключителност във визията и физическото ѝ позициониране в околното пространство.