Дигитални разплащания, Маратон на вкусовете и специализирани форуми – събитията на 1 октомври

Срещи с шеф готвачи, професионалисти от дигиталната сигурност и специалисти в производството ни предлагат Международните хранителни изложения и COPIS

Е-mark – електронното маркиращо устройство, работещо с батерии

Мобилността е водещ фактор в съвременното производтво. Защото тя е тясно свързана с персонализацията, по-високата ефективност и скорост на работа. Мобилността ще бъде и в основата на участието на COLOP Bulgaria на изложение COPIS. Компанията ще представи Е-mark – електронно маркиращо устройство, което работи с батерии.

Как с модерно оборудване се постигат по-добри резултати?

Внедряването на оборудване от последно поколение е тясно свързано с успеха на всяка компания. С пълна сила това се отнася и за сферата на печатните и рекламните комуникации. Доказва ни го фирма Пен Шоп Груп.

При какви условия ще се проведe COPIS – българското изложение за печатни и рекламни комуникации?

На живо, при еднопосочно движение и минимална дистанция 1.5, представителите на сектора се събират в Интер Експо Център от 29 септември до 1 октомври

Най-новото от Пен Шоп Груп

И през тази година дългогодишният участник в COPIS – фирма Пен Шоп Груп, ще представи на професионалния форум най-новите си продукти и услуги. Освен това, в зала 4, щанд D16, компанията ще анонсира и най-новите си сайтове и вторият си физически магазин.

По-успешна реклама с широко приложимите алуминиеви системи

Самоносеща и без нужда от допълнителна конструкция. Това са само две от многобройните качества на алуминиевите системи за реклами, които Имел дизайн предстои да ни представи на COPIS от 29 септември до 1 октомври в зала 4, щанд D14.

На едно място: матрици и щемпели за различни видове печат

Наскоро Ви запознахме с интересни продукти, които ТРИМИКС.БГ. предстои да представи на изложение COPIS 2021. Сега отново спираме вниманието Ви върху тях, акцентирайки върху матриците, щемпелите и висококачествените клишета.

Леки и компактни изложбени системи впечатляват с качествата си

Ниско тегло, функционалност, универсалност и привличащи погледа. Изброените четири характеристики са от особена важност за изложбените системи (познати и като Display Systems) на XXI век.

Гравиране на стомана, печати Ембосери и пирографи – една малка част от предложенията на ТРИМИКС.БГ

Зала 4, щанд А14. На това място в продължение на три дни ще ни посреща вдъхновения екип на ТРИМИКС.БГ. Фирмата ще ни запознае с богатото си портфолио от продукти и услуги. Тайните на част от тях разкриваме в следващите редове.

Рекламни стелажи от дървен материал. Какви са предимствата?

Правилното разположение на рекламните продукти е от основно значение за налагането на бранда. Вземайки това предвид, на COPIS 2021 екипът на фирма ЕЛИ – Л ни запознава с възможностите и предимствата на BG Displays.

Термобиндер от последно поколение

FRONT C70. Ако се нуждаете от решение за бързо и качествено подвързване, този едноименен термобиндер трябва да е сред основните от списъка Ви технологични решения, с които да се запознаете по време на COPIS 2021 от 29 септември до 1 октомври.

Амбициозните проекти и спазването на срокове са постижими; с HP Latex 700 и 800

Насочена към широкоформатната индустрия, снабдена с иновативни решения и предлагаща оптимални решения за опериращите в сектора. По този начин накратно бихме могли да опишем серията HP Latex 800W. На нея ще акцентира фирма Mirage Group по време на изложение COPIS 2021.

Бърз и качествен процес на работа с FRONT E490T

Зала 4, щанд В1. На това място ще открием един продукт, който със сигурност ще привлече погледите на опериращите в сегмента на малките печатници. В следващите редове представяме електрическа гилотина FRONT E490T.

Разнообразие от рекламни материали – на едно място

Избирането на правилните рекламни материали е процес, който трябва да бъде съобразен както с дейността, така и с цялостната визия за развитие на всяка компания. За да помогне в най-добрия избор на своите клиенти, фирма Да Ни Ва разполага с изключително богато портфолио от продукти, с което ще запознава посетителите на COPIS 2021 от 29 септември до 1 октомври в Интер Експо Център.

Високопроизводителни машини за довършителни операции

Съчетанието между качество, бързина и внимание към детайла е водещо за успеха на съвременния бизнес. Вземайки предвид този факт, компания Дита-М България се включва в COPIS 2021 с иновативни машини, насочени към секторите на рекламните материали.