Дигитални разплащания, Маратон на вкусовете и специализирани форуми – събитията на 1 октомври

Срещи с шеф готвачи, професионалисти от дигиталната сигурност и специалисти в производството ни предлагат Международните хранителни изложения и COPIS

Е-mark – електронното маркиращо устройство, работещо с батерии

Мобилността е водещ фактор в съвременното производтво. Защото тя е тясно свързана с персонализацията, по-високата ефективност и скорост на работа. Мобилността ще бъде и в основата на участието на COLOP Bulgaria на изложение COPIS. Компанията ще представи Е-mark – електронно маркиращо устройство, което работи с батерии.

Как с модерно оборудване се постигат по-добри резултати?

Внедряването на оборудване от последно поколение е тясно свързано с успеха на всяка компания. С пълна сила това се отнася и за сферата на печатните и рекламните комуникации. Доказва ни го фирма Пен Шоп Груп.

При какви условия ще се проведe COPIS – българското изложение за печатни и рекламни комуникации?

На живо, при еднопосочно движение и минимална дистанция 1.5, представителите на сектора се събират в Интер Експо Център от 29 септември до 1 октомври

Най-новото от Пен Шоп Груп

И през тази година дългогодишният участник в COPIS – фирма Пен Шоп Груп, ще представи на професионалния форум най-новите си продукти и услуги. Освен това, в зала 4, щанд D16, компанията ще анонсира и най-новите си сайтове и вторият си физически магазин.