В помощ на електронната търговия

Електронната търговия в България бележи значителни ръстове в последните няколко години. Изпращането на поръчаните стоки обикновено е свързано с необходимостта от използване на куриерски услуги и подготовка на пратки. Предложенията си в тази област ще покажат от Екстрапак по време на международното изложение за печат и реклама COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Съвременни решения за директен печат върху светъл и тъмен текстил

Машини от ново поколение, които предлагат лесен и ефикасен начин за директен печат върху текстил в сравнение с традиционните технологии, ще могат да открият посетителите на международното изложение COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Грижа за природата с рекламни сувенири от екологичен произход

Все повече фирми осъзнават необходимостта от това продукцията им да бъде изработена от суровини с екологичен произход. Грижата за природата излиза на преден план и сред предложенията, които ще открият посетителите на COPIS 2019. Тазгодишното издание на единственото бизнес изложение за печат и реклама в България ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Създаването на различни видове опаковки – фокус в участието на Алдекс Инк

Сред най-важните стъпки за производителите в реализирането на всеки от продуктите им, е изборът на правилната опаковка. Именно в тази посока ще бъде насочено участието на фирма Алдекс Инк в тазгодишното издание на COPIS.

Уред за машинна бродерия

Машинната бродерия e все по-популярна

В последните години машинната бродерия става предпочитан метод за декорация и персонализация в модата, текстила за дома или работното облекло. Предложенията си в тази сфера ще покажат от фирма НиТ Трейдинг по време на международното изложение за печат и реклама COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Системата HP Latex 335 Print & Cut

Материали за широкоформатен печат от ТЕПЕДЕ

Предложения от портфолио на фирма ТЕПЕДЕ, предназначени за широкоформатен печат, ще открият посетители на международното изложение COPIS 2019. Тази година форумът ще отвори вратите си за осми път в Интер Експо Център в дните между 25 и 27 септември.

Безжично зарядно за телефон

Безжично и бързо зареждане на телефона

Безжични устройства, които са не само функционални, но и с отлична възможност за брандиране, ще открият посетителите на международното изложение COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Устойчивите шатри Endeavor

Шатри, които впечатляват със своята здравина и устойчивост, ще са част от предложенията, които ще открият посетителите на международното изложение COPIS от 25 до 27 в Интер Експо Център.

Звезди от шоколад

Множество идеи за сладки подаръци са подготвили от Słodkie Upominki за участието си в тазгодишното издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

COPIS 2019 – платформата, на която CAREL Industries представя иновативните си решения

Влажността в работното помещение е от решаващо значение за производството. За поддържане на правилните нива спрямо съответната дейност на компаниите от сферата на печата и рекламата, CAREL Industries ще предложи своите високотехнологични решения на професионалистите, посещаващи COPIS от 25 до 27 септември.

Изобилие от идеи за фирмен подарък

Когато наближават празници, обикновено пред всяка компания стои въпросът за избор на фирмени подаръци за партньорите и служителите й. Значително улеснение на този процес ще предложат от Фистокомерс по време на тазгодишното издание на COPIS.

Машина за топъл трансфер

Качествена изработка и създаване на краен продукт спрямо индивидуалните характеристики на клиента. Всичко това ни предлага машината за топъл трансфер, която DEDAL COMPANY ще представи на COPIS 2019  от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Сензитивно управление на светлината

„Докосни и плъзни, за да контролираш дължината на светлината“. Този принцип заляга във философията на LightStrip Touch – осветителното тяло, което Allocacoc ще представи на COPIS 2019 от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Прецизно гравиране на елементи

От промишлеността през рекламната индустрия до персонализирането на подаръци – гравирането на елементи придобива все по-голяма популярност и става все по-търсена услуга. Производството си в тази област ще демонстрира фирма ДЕВЛАЗЕР по време на тазгодишното издание на COPIS от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.