При какви условия ще се проведe COPIS – българското изложение за печатни и рекламни комуникации?

На живо, при еднопосочно движение и минимална дистанция 1.5, представителите на сектора се събират в Интер Експо Център от 29 септември до 1 октомври

След близо седмица стартира изложение COPIS. От 29 септември до 1 октомври, в Интер Експо Център, форумът ще предостави професионална бизнес платформа за сектора на печатните и рекламни комуникации. При какви условия ще се случи това, разбираме от следващите редове.

COPIS 2021 ще се проведе НА ЖИВО. Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в сила от 7-и септември, по време на изложението се създава организация на еднопосочно движение. Всички присъстващи – както изложители, така и посетители трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица, се допуска не повече от един човек на 8 кв.м. (важи за цялата площ на изложенията) и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. Няма да се изискват ваксинационни сертификати и PCR – тестове.

Зададените критерии застъпват и мерките, които Интер Експо Център предприе още през изминалата година. Площта на изложението позволява да приеме всички желаещи да присъстват. Благодарение на това от ноември 2020 г. до септември 2021г. в изложбения център успешно се реализираха 9 изложения. За максимална здравна сигурност изложбеният център създаде „Вътрешни правила“. Внедрена е технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management регулира човешкия поток, създадено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

„Подготовката е на финален етап “, отчитат организаторите. Рекламната кампания е в ход. За първи път COPIS ще се проведе едновременно с Международните хранителни изложения ИНТЕРФУД&ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО, БУЛПЕК, МЕСОМАНИЯ И СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО. Екипът на Интер Експо Център е в постоянен контакт с компаниите-участници и посетителите, които се регистрират за свободно посещение в сайта www.copi-s.com.

COPIS