Леки и компактни изложбени системи впечатляват с качествата си

Ниско тегло, функционалност, универсалност и привличащи погледа. Изброените четири характеристики са от особена важност за изложбените системи (познати и като Display Systems) на XXI век.

FormTex

Всички тези четири качества откриваме и в продукта, който FormTex ще представи по време на изложение COPIS 2021. Чрез изложбените си системи FormTex, който е производител на широка гама преносими изложбени продукти, дава оптимална възможност на компаниите да представят марките и продуктите на участията си в събития и изложения.

Продуктите са модулни и лесни за монтаж. Това позволява да се използват както индивидуално, така и в сложни комбинации за изложбени щандове.

Основните характеристика на FormTex са леката и компактна опаковка, лесното монтиране и красивият висококачествен печат. Благодарение но това системите FormTex са подходящи за изложения, конференции и различни други събития. Широко е приложението в различни търговски обекти. „Повече от 900 компании в Европа използват FormTex за свои събития“, коментират от компанията. Този тип изложбени системи, за които можете да откриете повече информация на www.FormTexDisplays.com, са предпочитани, защото:

- впечатляват минувачите – широкият спектър от форми и размери, в комбинация с текстилния печат, правят продуктите атрактивни

- лесни са за инсталиране и демонтаж – проектирани да бъдат лесни за сглобяване от всеки човек

- преизползваеми са, защото печатът се пере

- дизайнът е модулен и позволява широк спектър от конфигурации

FormTex по време на изложение COPIS ще откриете в зала 4, щанд С19.