Жури от професионалисти определи победителя в първото издание на Fabric is Cool

Отборът на фирма ReBrand е победител в първото издание на вълнуващото предизвикателство Fabric is Cool, което се проведе като част от съпътстващата програма на тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама COPIS.

В състезанието участие взеха три екипа. Те имаха задачата в рамките на три дни да създадат концепция, дизайн, послание, да отпечатат и монтират на място Коледна кампания за популярен бранд.

В последния ден на надпреварата трите отбора презентираха своята концепция, която след това беше оценена от жури, съставено от различни професионалисти в сектора, сред които бяха криейтив, директор, професор, преподаващ в областта на маркетинга и рекламата, арт директор, маркетинг специалист и копирайтър с дългогодишен опит.

Членовете на журито бяха поставени пред труден избор, но съгласно критериите за оценка, те определиха отбора победител. Тимът на ReBrand, който зае първото място, получи наградата от 2500 лв, която ще раздели между участниците си.

„Впечатлени сме от ентусиазма и професионализма, който показаха и трите отбора в рамките на Fabric is Cool”, коментираха организаторите от Интер Експо Център, които следяха отблизо развитието на състезанието.