Автоматични ламинатори, които облекчават работата

Автоматични ламинатори, които значително облекчават работата, ще демонстрират от фирма Щерев по време на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати за посетители в дните от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

AMIGA 36B, който ще бъде показан по време на изложението, е първият автоматичен ламинатор  за цифров печат с долно подаване в България. Той е предпочитан продукт, благодарение на постигането на задължителното високо професионално качество на ламиниране, съчетано с максимална автоматизация и облекчаване на работата.

Вниманието на посетителите привлича и автоматичният ламинатор AMIGA 52, предназначен за ламиниране на цифров и офсетов печат. Той се отличава с революционен ре-дизайн на класически модел, с цел максимална автоматизация и облекчаване на работата, разработен специално за нуждите на дигиталния печат.  AMIGA 52 е с автономно действие и настройка. Той предоставя добавена стабилност и системи за контрол, облекчаване на работата и функция „автопилот“. Ламинаторът е с минимални изисквания към качествата на оператора.

Повече може да научите на щанд D7 в зала 4. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>