FlagFlag

Bulgaria Sofia,.str. Vitinya 33G
4
C 2

Ние сме FlagFlag,bg и изработваме флагове и знамена от всякакъв вид и характер, осигуряваме всички аксесоари, необходими за монтажа и доброто им позициониране.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Готови, професионално разработени креативни дизайни за знамена и флагове;
  • Безупречно изпълнение, функционалност, красота и дълъг живот на изработените от нас продукти;
  • Всички национални флагове;
  • Творческата свобода да създадете ваш собствен отличителен дизайн 

Даваме ви възможност да участвате в целия процес по изработката на флага – да сътворявате, експериментирате и тествате с цялата мощ на въображението си. Оказваме ви подкрепа при разработването на идеите, помагаме ви при съчетаването на цветовете и при подбора на шрифтовете. Вие създавате дизайна, ние го печатаме.

Нашата мисия

Мисията ни е да ви подкрепяме при създаването на ваш собствен почерк за представянето на нови брандове, продукти, услуги, спортни събития и празници. Ние смятаме, че флаговете и знамената са начин за изразяване. Чрез свободното си движение те демонстрират вашата увереност пред точните потребители, предават посланията ви и разкриват възможностите ви.

Flagflag.bg преминава отвъд простия факт на продажбата на знамена и флагове. Чрез него  ви информираме за богатото разнообразие от възможности за печат върху текстил и се стараем да ви помогнем да изберете най-подходящата и ефективната във всеки конкретен случай.

Контакти

+359 878 710 710
shop@flagflag.bg
https://flagflag.bg

Features