EXTRAPACK

Bulgaria ul.Kozludzha 1, Veliko Tarnovo
3
A 14

EXTRAPACK е компания, създадена през 1995 г. от петима млади и предприемчиви българи, които полагат основите ѝ и обединяват усилия да превърнат фирмата в най-добрия производител на чанти и опаковки в България.

Техните 3 производствени бази са разположени в центъра на България – във Велико Търново и с.Леденик, където те, заедно с многобройния си екип от над 800 души, работят професионално и с ентусиазъм върху иновационните си проекти и впечатляващ асортимент.

Богатият асортимент включва полиетиленови и луксозни полимерни чанти, пликове за опаковане, машинни хартиени чанти и пликове, луксозни хартиени чанти, машинни текстилни чанти и текстилни чанти с ушиване, картонени чашки и кутии и много други. Всички продуктови групи се характеризират с вътрефирмено “ноу-хау” и революционни иновации в параметрите на изделията, с което компанията придоби позиции на предпочитан и ценен производител в Европа.

За да изпълняват изискванията на клиентите си, те осъществяват непрекъснат контрол на качеството и използват висококачествени материали в производствения процес.

Екстрапак притежава сертификати по редица международни стандарти, сред които са ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000:2006, OK Compostable, FSС® и др

Фирмата членува в Българската Стопанска Камара, в Българска Асоциация „Полимери“  и в Sourcing.bg.

От фирмата вярват, че екипът им е ядрото на успешното им развитие и постоянно инвестират в развитието му. С работата си, те непрекъснато се стараят да печелят доверието на клиентите си и приятелите си,  чрез създаването на иновативни продукти, които правят живота им по-хубав, по-лесен и по-приятен.

Контакти

062/611 511
062/611 556
team@bags.bg
https://bags.bg

Features