ARCOTRADE 

Bulgaria 9002 Varna, 14 Atanas Moskov str., 1582 Sofia, 5 Deliska vodenitsa str.
3
C 5

От 2006 г. АРКОТРЕЙД ЕООД предлага на българския, румънския и молдовския пазар една алтернатива за висококачествени самозалепващи хартии и фолия, с цел да отговори и на най-претенциозните потребности на производителите на етикети и стикери по отношение на правилен избор, бързина на доставка и възможност за развитие на нови продукти. С течение на времето екипът натрупа опит и благодарение на тясното сътрудничество със своите лоялни и дългогодишни клиенти, разшири продуктовото си портфолио с материали за печат, реклама и дизайн.


Повече от самозалепваща хартия!
Аркотрейд предлага успешно на своите партьори иновативни, специализирани и високо качествени материали и консумативи за печатната индустрия.  Kлиентите на фирмата са новатори, търсещи нестандартните решения. За тях Аркотрейд предлага нови продукти, които да улеснят техния творчески процес и свободно да осъществят проектите си. Един проект е повече от красивия дизайн и печатната медия е от изключителна важност за изготвянето на качествен продукт за крайния клиент.
Аркотрейд ЕООД е уникален вносител на двойнолепящ картон! Материал, който изключително улеснява процесът в изготвянето на фотокниги.
Пионери са в предлагането на българския пазар на синтетични материали, подходящи за машини със сух тонер. Некъсаеми и водоустойчиви, листовите материали Хидропринт намират широко приложение в печатната индустрия – от материали за хотели и ресторанти, през рекламни изделия за фестивали, до продукти за маркиране на материали и стоки в агресивни индустриални условия. Изделията на фирмата имат допълнителна устойчивост на алкохол, което ги прави подходящи за изработване на табели за здравни заведения.
В ролните материали АРКОТРЕЙД намира решения не само за конвенционален ,но и за дигитален печат. Вносители и на фолия от немската компания Intercoat – премиум серията за външна реклама. Предлагат решения за ролбанери, табели със задно осветяване и подови покрития, които не се ламинират, но издържат на голямо натоварване и издраскване. SIHL са техният реномиран доставчик на висок клас тапети за дизайнерски, интериорни решения и прилагане във всички заведения, които изискват сертификати за качество и безопасност.
Ново в продуктовото портфолио е и новата технология за българският пазар – “Течен метал”. С нея се постига изискан дизайнерски завършек, без да се деформира медията, а ефектът е триизмерен.
Най-новото в производствената гама е машината за разролване на фолио за топъл печат, което повишава гъвкавостта в доставките, по подобие на установените традиции в разролването на самозалепващи материали.
Тази година отново ще представят решения за добавяне на стойност към изделията на клиентите си по отношение на дизайна и функционалността им.

Заповядайте на щанда на фирмата, ще говорят за иновациите в българският печат и развитието му –  COPI’S в щанд С5, зала 3.


Екипът на Аркотрейд ще Ви помогне да изберете най-добрите материали за Вашите проекти. Вие се стремите към непознати хоризонти, те ще Ви помогнат да стигнете там.

Контакти

+359 52 610 520 / +359 2 902 48 12
+359 889 710 600
+359 52 610 520
arcotrade.eood@gmail.com / sales_sofia@arcotrade.bg
www.arcotrade.bg

Features