VERTICAL - 7

Bulgaria
2
B 18

Вертикал-7 ЕООД е специализирана агенция за печатна реклама с почти 25-годишна история.

Фирмата предлага на своите клиенти всички видове традиционни рекламни и печатни материали, изработени с офсетов, дигитален и голямоформатен печат. Освен със стандартните печатни материали се занимаваме и с изработката на PVC карти, ролни етикети, отпечатани с термотрансферен печат, и тиражиране на CD/DVD дискове.

Като собственик на търговската марка Календария, Вертикал-7 вече повече от 20 години предлага на пазара колекция от готови работни календари, настолни бележници и коледни картички, както и изработката по поръчка на разнообразни видове календари: работни, многолистни - стенни и настолни, джобни и много други.

В областта на голямоформатния печат Вертикал-7 специализира в печата и довършителните процеси на фотографски и арт изображения върху фотохартия и канаваца. Фирмата е директен вносител на различни материали, свързани с голямоформатния печат - фотохартии, канаваца, студени ламинати, двустранно лепящи материали, подрамки и магнитни продукти.

Съвсем скоро предстои и пускането в действие на web-to-print система за поръчка на персонализирани печатни материали на интернет адрес bulprint.com.

Контакти

Features