FRESH PRINT

Bulgaria Sofia, Mladost-3 75 Andrey Lyapchev Blvd.
1
B 3b

ФРЕШ ПРИНТ ООД е компания, специализирана в областта на дигиталния и широкоформатния печат.Предлагаме качествени и разнообразни продукти за пълното рекламно обслужване на всеки корпоративен или индивидуален клиент.

Успехът ни в областта на външната и вътрешната реклама се дължи на коректност в отношенията с клиентите, поддържане на високо качество на продуктите, кратки срокове за изпълнение и професионално обслужване от страна на нашите специалисти.         

Разполагаме със собствена техническа база с най-ново поколение машини, която ни позволява гъвкавост по отношение на обслужването на клиентите.

ДИРЕКТЕН UV ПЕЧАТ

- Virtu RS35       - 2х3.50 м, с допълнителна секция за бяло мастило

Висококачествена технология, предназначен за директен печат върху широка гама материали - плесиглас, дърво, метал, стъкло, коматекс, картон и др. Възможност за печат върху плоскости и ролни медии. Снабден с 5 цветна система за печат - CMYK + бяло - за успешно реализиране на всяка идея с перфектно качество и цветове.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

- HP Scitex XL 1500– 5 м

- Nur Expedio Revolution – 5 м

- HP Scitex GrandJet – 3 м

- Niprint RJ5-180E – 1.60 м

- Режещ плотер SUMA D 160

- Ламинатор ICO– топъл и студен ламинат

Отпечатване върху разнообразни материали – хартия, синтетична хартия, PVC фолио, автомобилно / cast фолио, перфо фолио, винил, винилна и предпазна строителна мрежа, канаваца, текстилни материали и др.

Изработка на реклами от всякакъв вид и мащаб, предназначени за външна и вътрешна употреба - билбордове, калкани, транспаранти, плакати, постери и др. с максимално дълъг срок на експлоатация.

БРАНДИРАНЕ на превозни средства, витрини на магазини, заведения, офиси и др.

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

- Xerox Colour 1000 Presses – 33х48 см, допълнителна секция за злато, сребро, лак

- XEROX iGen3 110 SmartSizeTechnology – 35х50 см

- Пълно оборудване за довършителни операции

Изключително високо качество на печата върху широка гама хартия и картон и разнообразие от гланцови, матови, релефни и синтетични медии - с отличен контраст и еднаквост на изображенията, чисти детайли и отлично възпроизвеждане на снимки, усъвършенствана технология за изобразяване с висока резолюция.

Възможности за печат в различни цветови режими: CMYK + злато, CMYK + сребро и опционална пета печатна станция за лак, която засилва ефекта на цветовете и дава възможност изображения и текст да бъдат маркирани за по-голямо визуално въздействие.

Изработка на рекламни материали без ограничение в тиража - визитки, бланки, листовки, брошури, каталози, папки, календари, етикети, стикери, покани, менюта и др.

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

- Mutoh ValueJet VJ-426UF

Директен UV печат върху различни медии и предмети - върху хартия, камък, дърво, PVC, акрил, кожа, книговинил, стъкло, кристал, керамика и др.

Различни възможности за печат: CMYK, CMYK + бяло, CMYK + бяло + лак, който позволява създаване на невероятна 3D текстура и релефен печат.

Качествена персонализация на подаръци, сувенири, награди, табели, стикери, етикети, опаковки, папки, тефтери и др.

Контакти

+359 2 491 1197
+359 884 404 246
office@freshprint.bg
www.freshprint.bg

Features