Специални предложения

Основната дейност на компанията  Рентал ДС е издателска, която се изразява в подготовка и печат на периодични издания City Info Guides®.

 

City Info Guides® са културно-информационни списания. Колекцията ни наброява четири издания за София, Пловдив, Варна и Бургас.

През месец април 2019г. СОФИЯ СИТИ чества своя 26-ти рожден ден. Изданията във ВАРНА, БУРГАС и ПЛОВДИВ следват успешната традиция да обогатяваме чуждестранните гости на България с точна и полезна информация за страната ни.

 

Повече за City Info Guides®:

Списанията са на английски и английски/руски език. Форматът им е луксозен. Придружават се от карта на града и схема на градския транспорт.

В тях ще намерите информация за най-добрите места за настаняване, хранене, свободно време и бизнес. Те ще ви помогнат да се потопите в българския бит и култура, като ви разкрият любопитни факти за българските традиции, празници и предания.

City Info Guides® достигат безплатно до читателите. Разпространението на изданията включва всички ключови локации в съответните градовете. Наши абонати са посолства, министерства, държавни, обществени, културни институции, както във външнотърговските представителства на България в Европа.

 

Допълнителни услуги:  

Предлагаме изработка на външна реклама, както и изработка на печатни рекламни материали. Можете да очаквате:

  • Цялостна изработка на вашите рекламни материали.
  • Ще получите компетентно съдействие при преминаване през всички етапи от идеята до реализирания продукт.
  • Осигуряваме затворен цикъл от дейности за производство на печатна реклама – графичен дизайн, предпечат, печат, доставка и директно разпространение.

 

www.cityinfoguides.com