Многообразните възможности на печатните и рекламните комуникации през призмата на българското изложение COPIS

Eдинственото изложение за сектора в България регистрира 20% ръст на годишна база и ще отвори вратите си от 25 до 27 септември

Динамичният сектор на печатните и рекламните комуникации очаква периода от 25 до 27 септември. Тогава компаниите в сферата ще се съберат на COPIS 2019. За осми път единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България ще отвори вратите си в Интер Експо Център, предоставяйки възможност за среща на представители на компании от България и чужбина, за развитие на бизнеса и създаване на нови професионални контакти.

„Над 80% от участниците през 2018г. са редовни изложители на COPIS“, коментират организаторите. „Процесът за включване в изложението, подробно описан в сайта copi-s.com, е максимално ускорен. Екипите са готови да помогнат във всеки един етап от подготовката на фирменото участие“, допълват те.

Като един от основните акценти за тазгодишното издание се откроява печатът на текстил. Представители на бранша коментират, че технологията се пренася от рекламата и се ориентира все повече към бранша на текстилната индустрия. Участници в последното издание потвърдиха, че изложението COPIS се е оформило като ежегодното място за среща на професионалистите в България, за представяне на тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

20% ръст на годишна база

Последното издание на COPIS го утвърди като важен форум за сектора в Югоизточна Европа. През 2018 в международното изложение се включиха директни изложители от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай. Демонстрирани бяха принтери за директен печат на текстил, иновации, създаващи висококачествени дигитален печат с висока резолюция, иновации в широкоформатния дигитален печат, технологични предложения за рекламата и ежедневието.

И като говорим за ръст – осмото издание на COPIS ще бъде най-мащабното досега.  Успехът на предишното издание рефлектира в още по-големия интерес на участниците през тази година. Вече е в ход мащабна рекламна кампания, насочена към посетителите специалисти от България и чужбина. „Силният интерес бе причината да отворим още една изложбена зала“, коментират организаторите. Всъщност на годишна база форумът регистрира ръст от над 20%.

„Успешното участие на клиентите ни е от основно значение за нас. Затова ежедневно обновяваме новините на сайта ни – www.copi-s.com, съдържащ и подробна информация с възможностите за участие. За да бъдем максимално достъпни и близки до клиентите, държим на присъствието си в социалните мрежи. Екипът на COPIS ви очаква във Facebook страницата си.

За втора поредна година COPIS ще се проведе паралелно с ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. „Формулата на успеха за печата, рекламата и текстилната индустрия се крие в симбиозата на темите“, коментират организаторите.

COPIS 2019 ще събере сектора на печатните и рекламните комуникации в Интер Експо Център от 25 до 27 септември. Повече информация ще откриете на copi-s.com.