Смели идеи по време на COPIS

Корпоративните подаръци все повече провокират

На единственото изложение за печатния и рекламен бизнес COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център малките подаръчни елементи са с нов дизайн, технологични, модерни и предизвикателни.

Те са изключителни иновации не само за България, но за Европа и света, разчупват корпоративната визия и провокират. 

Смели и забавни идеи за бизнес подаръци добавят нов акцент към фирмения имидж. 

Брандът е разпознаваем, когато е уникален. Палитра от иновативни идеи изпълват залите на COPIS, за да преобърнат фирмената визия и идентичност.

Ulla примигва

„Забавното“ технологично устройство Ulla със сензори за пространство и движение започва да премигва, когато сте пропуснали да пиете вода. Идеален е за вътрешни маркетингови кампании в сферата на здравеопазването и корпоративната социална отговорност.

Губите ли често ключове си? Ако отговорът е „да“, то Chipolo classic е точно за Вас. Малкото  устройство за намиране на предмети с Bluetooth е лесно за инсталиране и употреба.

Благодарение на технология за добавена реалност традиционната картичка оживява пред очите ви, когато я сканирате с мобилното приложение на iGreet. По невероятен начин хартията се превръща в екран, на който можете да гледате видео със звук.

Хрумванията на топ дизайнера Martynas Kazimierenas

За първи път в България ще бъде представена пълната колекция от иновативни дизайнерски подаръци, дело на световноизвестния дизайнер Martynas Kazimierenas.

Тениска с характер, чанта космическо небе, хартиена чанта, дизайнерски копчета са уникални хрумвания, които разбиват стереотипите. След невероятния успех на изложенията в Токио, Ню Йорк, Париж и Женева и българската публика ще може да види дизайнерските разработки на смелия дизайнер.

Тениска с характер, върху която директно пишете с тебешир, е прекрасен подарък за мъже, дами и деца. Луксозният комплект в метална кутия я прави идеален фирмен подарък. Тя е запомняща се и ефектна за парти и специални събития. Чантата космическо небе отразява светлината - от дискретна през деня става „активна“ - светеща на парти или на концерт. Тази уникална чанта е създадена само преди няколко месеца. Новото произведение на дизайнера е новост и за Европа.

За първи път в България, за първи път в света ще бъдат представени Tie Free- връзките, които никога не се развързват. Те са еластични, светлоотразителни. Навън, в дискотека, на концерт или велосипед тези връзки ще проблясват мистериозно и ще показват, че там сте Вие.

Лъжичката на гения – винаги в твоя джоб - изваждаш специалната дървена лъжичка, разбъркваш билките в топла вода, поръсваш глюкозния сироп със златист прах и чашата вълшебен еликсир ти носи наслада.

Magic Mirror – за първи път огледало, което може да залепва метални предмети. Вече няма да търсите ножицата, ключовете или любимия ви нож.

Ръчно изработените Макси близалки от естествени натурални продукти са наистина огромни. Сигнални цветове, нестандартни форми, те неслучайно са предпочитани от клиентите в множество галерии и музеи за модерно изкуство в Европа.

Вашето хрумване ще впечатли клиентите, ако подарите хартиена покривка или чанта, които лесно се използват отново след изпиране. COPIS предлага на Вашия бизнес да излезе от стереотипа. Фирменият имидж личи във всеки детайл, затова бъдете различни.

Дизайнерите са готови и с идеи за новогодишните празници. Нова елха с леко движение се залепя върху стената. Тя е невероятна декорация на офиса и дома, добавя настроение на витрини или фирмени тържества. Лесно се отлепя, може да я използвате отново за следваща година, като я приберете в специалния тубус. Най-хубавото, тя не е поредното отсечено дърво.

Разпознаваемостта на вашия бранд може да бъде допълнен с вкусен акцент - здравословни закуски в екоопаковки, а също и  малки шоколадчета в индивидуално изработена бонбониера. А новите дизайнерски дрехи и облекла подчертават допълнително фирмения стил. Рекламната керамика също предлага качествени продукти - от чаши до иновативни опаковки със скреч затваряне или нови брандирани капачки. Елегантните и функционални бизнес подаръци са ефектният елемент от Вашата визитка.

Не пестете енергия и въображение, защото те бликат в залите на COPIS. На по-голяма площ и с по-богато съдържание, седмото издание на COPIS ще бъде по-успешно от всякога.