Най-актуалните предложения за развитие и разширяване на бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Над 120 директни изложители са заявили участието си

За седми пореден път Интер Експо Център ще отвори врати за единственото у нас специализирано изложение, представящо най-новите тенденции и развитието на технологиите в областта на печатните и рекламни комуникации. Форумът се разраства с устойчиви темпове и несъмнено се утвърждава като ключов за региона, привличайки професионалисти и предприемачи от страната и цяла Югоизточна Европа. Към момента над 120 директни изложители са заявили участието си; над 20% от тях са чуждестранни. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

Пълната картина с богатото разнообразие от продукти и тяхното приложение ще се разкрие в дните на изложението, в първата седмица на октомври. Месец преди това избираме да представим само малка част от по-любопитните акценти, които ни очакват в залите на Интер Експо Център.

Нови технологии за успешно развитие

Успешният бизнес е неразривно свързан с внедряването на последните технологии. Събирайки фирми от страната и чужбина, COPIS 2018 ще се превърне в арена за демонстриране на най-новите продукти в сектора.

Качествата си ще разкрие цифровата UV система за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак, както и полагането на топъл печат с 3D ефекти MGI Jetvarnish 3DS. Предложена от Коника Минолта, тя е с шиирок диапазон на приложение при създаването на визитки, дипляни, календари, опаковки, каталози и други. Ще бъде представена и четирицветната B2 дигитална преса AccurioJet KM-1, позволяваща печат на субстрати с дебелина до 600 микрона при скорост до 3000 листа на час и пълен контрол върху консумативите.

Високо качество на изработка, безпроблемна работа и максимална производителност обещават и продуктите на Кантек – цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200. Ricoh PRO C5200S е ново light устройство за пълноцветен производствен печат, а цветната система Ricoh PRO C7200 създава изображения с високо качество и повишава производителността. За всички компании, които искат да разширят производството си в сферата на широкоформатния печат, ТЕПЕДЕ ще предложи практичния HP LATEX 335 Print & Cut за работа върху фолио, винил, хартия, беклит и дисплей филми, канави и текстили.

Персонализация и автономност

Напълно в хода на съвременните тенденции Микро АСУ ще даде възможност да се потопим във възможностите за песонализиране, чрез принтерите за директен печат RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Високите технологии, които са внедрени в тях, ги правят подходящи за сферите на модата, декора, рекламата, визуалната комуникация, туризма, спорта и други. За интригуващата сфера на гравирането, в хода на COPIS фирма АНОНС ще представя СО2 лазери за гравиране и рязане на неметали както и FIBER лазери за гравиране и маркиране на метали и неметали.

Присъстващите на COPIS ще имат възможността да се докоснат и до принтерът, която може да се управлява без директна операторска намеса- HP Latex 375, предложен от Мираж Груп. Фирмата ще разкрие възможностите и на кътъра SummaCut D160, снабден с технология за разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане.   

Автоматизиране на работния процес

В основата на съвременните процеси е автоматизацията. На COPIS 2018 ще бъде представен и Accurio Flux. Професионалното приложение за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявки за печат, осигуряващо намаляване на грешките и повишаване на производствения капацитет.

Разширявайки дейността си в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, компания „Дилком България“ анонсира иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA. Продуктът съчетава  оптимална скорост на печат и висока резолюция.

Фирмите дистрибутори на промоционални продукти се конкурират в нестандартните предложения към клиентите си. Фирма „Виватия“ ще предложи два варианта за интересни персонализирани опаковки на подаръчни аксесоари – луксозната бонбониера Lux,  изработена от висококачествен картон, с лого или послание, изпълнено с топъл печат. Към стилния подарък може да се добави и компактна метална кутия с насипен чай – деликатен и ефектен персонализиран спомен за всеки клиент или партньор, благодарение на пълноцветния печат на капачето.

Пълната и пъстра палитра от продукти, представящи растежа на един от най-динамичните сектори, очаква своите посетители на седмото изложение COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. За първи път, паралелно с изложението, на обща площ от 8 500 кв. м., ще се проведе и TMT Експо – събитието, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copis.com, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.