Дизайнът на ZIPPO завладява COPIS 2022

Пен Шоп Груп ще предостави на потребителите избор от над 200 модела запалки и аксесоари на бранда

COPIS 2022

Достатъчно е само да кажем ZIPPO и вече е ясно, че ще говорим за качествени продукти, ценени от публиката заради редица свои качества. Дизайнът, изключителната изработка и функционалността им, са само част от тях.

Благодарение на Пен Шоп Груп ще се запознаем от „първа ръка“ с артикулите на едноименния производител. Компания Пен Шоп Груп е новият официален представител и дистрибутор на марката ZIPPO за България и ще бъде участник в изложение COPIS 2022.

ZIPPO е бранд с дългогодишна история и една от най-разпознаваемите марки в света. Емблематичният патентован дизайн на запалките ZIPPO ги превръща в предпочитан артикул както за лична употреба, така и за подарък. Пен Шоп Груп ще предостави на потребителите избор от над 200 модела запалки и аксесоари ZIPPO.

Освен като персонален подарък, запалките ZIPPO са подходящи и за корпоративни подаръци за фирмени събития или ключови партньори и клиенти.

„Мисията пред Пен Шоп Груп е да развие и надгради дистрибуторската мрежа, за да може ZIPPO да стане още по-достъпна за любителите на марката“, казват от компанията. С официалния дистрибутор за България на световния бранд, ще се запознаем в зала 4, щанд А4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>