Може ли цяла вселена от рекламни услуги да се побере на един щанд?

Отговор на въпроса ни дава компания PREMIUM CONCEPT PROIECT SRL, от чиято многоаспектна дейност се въпзолзват компании в различни сфери

COPIS 2022

Ако трябва да опишете с една дума възможностите, които съвременните печат и реклама дават, коя би била тя? Ние бихме казали – „безкрайност“. Доказателство за правилния избор е богатият асортимент от продукти и услуги, които PREMIUM CONCEPT PROIECT SRL ще представи на изложение COPIS 2022.

Както разбрахме, компанията е специализирана в сферата на печатните и промоционалните рекламни услуги. От 5 до 8 октомври тя ще запознае присъстващите от България и чужбина с богатия избор от опаковки, етикети, щампи, плакати, листовки, флаери, брошури, каталози, банери, мрежи, преносими системи за показване – ролкови банери, изскачащи стойки и други. Изглежда необятно, нали? Не само изглежда, на наистина е така.

На клиентите си PREMIUM CONCEPT PROIECT SRL с готовност предоставя маркетингови съвети, дизайнерски услуги и високо качество на печат. „Стремим се да предоставим възможно най-доброто изживяване на клиентите“, ни казват от фирмата. Експертите с в постоянен контакт с клиентите, което от своя страна допринася за предоставяне на висококачествена услуга на оптимална стойност.

Широкоаспектната дейност на PREMIUM CONCEPT PROIECT SRL дава възможност на голям кръг от сфери да се възползват от продуктите и услугите ѝ. И затова съвсем естествено сред клиентите ѝ откриваме компании с дейности в различни сфери, общности, писатели, граждански и социални организации и много други.

В началото на текста използвахме думата „безкрайност“. Изборът ни е правилен, нали? В това ще можете да се убедите на изложние COPIS 2022 в зала 4, щанд A14.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>