Хобито може да бъде превърнато в бизнес; семинарът на FESPA ни разкрива как

Освен че създава платформа за представянето на последните технологии и тенденциите, изложение COPIS е мястото за развитие на бизнеса. Доказва ни го семинарът на FESPA България, който през втория изложбен ден разкрива как хобито може да бъде превърнато в бизнес.

Семинарът „Продавай в Etsy – как да превърнем хобито в бизнес“, организиран в партньорство с Bulgarian Design Group и Artery Team, е част от съпъстващата програма на COPIS 2019. Насочен към развитие на познанията и похватите у професионалистите, събитието, което се провежда в обновената конгресна зала „Родопи“ на Интер Експо Център, изпълни с дизайнери, илюстратори и рекламни производители, които търсят нови пазари в чужбина.

Сред акцентите на събитието са текстилните продукти, продажбата на дигитален дизайн, доставките на стоки към международни пазари и много други.

Експресните пратки и цените им у нас също са сред основните акценти. „Цените в България са изключително добри; Литва, Латвия и Естония не биха могли да си посволят подобни стойности на услугата“, коментираха експерти. Те изтъкнаха, че експресните доставки могат да бъдат много полезни за развитието на бизнеса, тъй като носят много преимущества за растежа на пазара.

Международно изложение COPIS продължава и в петък, 27 септември. В последния работен ден от настоящата седмиця, ще бъде обявен и екипът-победител в първото по рода си предизвикателство за професионалисти Fabric is cool.