Отличаващи се светещи кутии и флагове от РеБранд

Ефективни идеи за брандинг, сред които светещи кутии и флагове,  ще предложат от фирма РеБранд по време на тазгодишното издание на COPIS, което отваря врати в дните от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Светещите кутии, които ще бъдат показани са прозрачна, полуматова или полиестерна медия с широко приложение – за интериорни решения, реклама, дизайн и външно позициониране на бранд.  Печата се чрез 3 технологии – екосолвент, UV или латексов печат. Този тип брандинг стои изключително ефектно в затъмнени пространства, като придава фокус на по-светлите акценти от дизайна. Светещите кутии са предпочитани, тъй като поставят акцент на продукта, представляват иновативен начин за реклама, а също така и предлагат бърза изработка.

По време на изложението компанията ще представи и своите флагове, които са традиционен и ефективен начин един бранд да бъде забелязан отдалеч. Флаговете са предпочитан елемент от външната реклама и са особено подходящи за поставяне на открито на различни инициативи и промоции или просто за популяризиране на марката и по-голяма видимост. Предимството е, че може да се използва повторно или да стои статично пред магазин, офис или спортно събитие. Възможно е да бъде едностранен или двустранен печат. Поради факта, че рекламните флагове се използват най-често на открито, материалите от които се правят са устойчиви на климатични влияния.

Предложенията от РеБранд ще откриете на щанд В2 в зала 4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>