Многоцветен печат и ротационно гравиране на химикалки и цилиндрични и конични артикули на 360 градуса ни предлага ДЖЕЙ ДИЗАЙН

Зала 4, щанд D10. Това ще бъде мястото, на което по време на COPIS 2019 посетителите ще открият многобройтните решения на ДЖЕЙ ДИЗАЙН за сектора на рекламата и печата.

През тази година рекламната агенция ще се фокусира в представянето си върху многоцветния ротационен печат и ротационното гравиране на химикалки и цилиндрични и  конични артикули на 3600.

Компанията е внедрила новите си услуги през настоящата година. Благодарение на иновативата технология на многоцветния ротационен печат на цилиндрични и конични артикули, ДЖЕЙ ДИЗАЙН предлага нови възможности за брандиране на рекламни сувенири и продукти от парфюмерийната и козметична индустрия.

Многоцветният ротационен печат на цилиндрични и конични артикули е високопроизводителна и изключително прецизна технология за брандиране. Тя позволоява печат на неограничен брой цветове и е подходяща, както за малки и средни, така и за големи серии. „Технологията е изключително прецизна“, допълват от компанията. Практически с прилагането ѝ, се разширява обсегът на предлаганите услуги.

На 8-ото изложение COPIS, рекламна агенция ДЖЕЙ ДИЗАЙН ще презентира:

  • продукти печатани с многоцветен ротационен печат
  • химикалки и други рекламни сувенири гравирани с ротация на 3600

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>