Е-mark дава неограниченост при принтирането върху различни повърхности

Съвременните технологии дават възможност за извършване на разнообразни технологични операции. Сред иновативните предложения, които ще бъдат представени по време на изложение COPIS 2019 ще бъде Е-mark.

Представено от компание КОЛОП България, в рамките на форума от 25 до 27 септември, Е-mark ще демонстрира възможностите си за принтиране върху различни повърхности. „E-mark е първото по рода си мобилно електронно маркиращо устройство, което работи с батерии и е базирано на мастилено-струйна технология“, коментират от компанията.

Устройството функционира в комбинация с безплатно приложение и отпечатва пълноцветно върху широк спектър от различни материали с едно просто странично движение. С машината може да бъде направен печат върху хартия, картон, текстил, дърво и други видове повърхности.

Всеки отпечатък може да бъде с дължина до 150 мм. Единственото ограничение е височината на отпечатъка с размери около 14 mm. Няколко реда с различно съдържание могат да бъдат отпечатани един под друг.

Благодарение на безплатното приложение, което може да бъде инсталирано директно на смартфон, лаптоп или таблет (Android или iOS) или софтуер за персонални компютри, отпечатъците могат да бъдат проектирани бързо и индивидуално. Чрез WLAN или чрез USB кабел от компютъра данните се изпращат до устройството e-mark. Шаблоните, текстовете или логото могат да бъдат отпечатани бързо. E-mark има функции за дата, час, номериране и генератор на бар и QR код.

Е-mark ще бъде представен на фирмения щанд С1 в зала 4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>