AMEK TOYS

Bulgaria Plovdiv, Industrial zone, 41 Karlovsko shose Str.
4
D 5

Амек Тойс е водещ производител и търговец на едро на плюшени играчки. Произвежданите продукти отговарят на всички европейски стандарти и Директива 2009/48/ЕО, което прави марката предпочитан бранд както на местно, така и на международно ниво.

Амек Тойс е доказан надежден партньор при реализирането на индивидуални поръчки на рекламни играчки по идея и дизайн на различни корпоративни клиенти като Nesquik, Emeka, верига ресторанти Happy, Star Foods и т.н. Този вид рекламен продукт успява да достигне до много широка аудитория, което го прави уникален и различен от вече познатите рекламни материали.

На щанда на Амек Тойс ще може също така да получите допълнителна информация за иновативната им платформа за продукти с персонализиран дизайн - Personalizirai.bg, която ще даде възможност на търговците да предлагат продукти с персонализация на своите клиенти, без да се ангажират с предварително закупуване, съхранение и изработка на стоката. Изключително подходяща за собственици на фотостудия и магазини за подаръци. 

Контакти

+359 32 947 947
sells@amektoys.bg
www.amek-toys.com

Features