SKY–R GROUP LTD

Bulgaria 1407 Sofia, 79 Okolovrasten pat str.
2
A 6

“SKY-R Group Ltd” е най – големият вносител и дистрибутор на едро на рекламни сувенири и корпоративни подаръци в България.

   Екипът е с над 20 годишен опит и си e изградили репутация като най – стабилната и прогресивна фирма в бранша. Фирмата е редпочитаният партньор  за повече от 2000, малки и големи рекламни агенции и партньори от цяла България.

   Целогодишно поддържа на склад над 5000 рекламни продукта, внос от Европа и Китай. Всяка година прави специална селекция и директен внос на рекламни сувенири от Китай, уникални продукти, които не можете да намерите на друго място.   

   Представители са на следните европейски марки за България:

- “CERRUTI 1881”

- “Cacharel”

- “Jean-Louis Scherrer”

- “Ungaro”

- “Baldinini”

- “Sparco”

- “Swiss Peak”

- “Katie Alice”

   Ексклузивен представител е на:

- “ALEXANDER”

- “Andreas Christi”

- “F. Bartholdi”

- “Nina Ricci”

- “Christian Lacroix”

- “DUCATI CORSE”

- “FERRE Milano”

   Отличава ги фактът, че не просто работят с лидерите на европейския пазар, а са техниятт най – голям партньор в България и поддържат количества на склад.

   Създадоха сайта www.b2b.sky-r.com специално за рекламни агенции и дистрибутори, с цел да ги улесним при правенето на оферти и поръчки. Онлайн можете да намерите подробна информация за всеки техен продукт, актуалното му количество в складА и количеството, което може да се достави от Европа в рамките на няколко работни дни. Всичко на едно място, бързо, лесно и удобно.

   Предлагат всички видове печат и гравиране върху техните стоки, за да можете да спестите излишни разходи и време. Разполагат с лазер машини за гравиране върху метал и неметал, това им позволява да предлагат кратки срокове за изработка и гарантирано качествено обслужване. Поръчвате онлайн и директно получавате брандираната стока в срок.

   Заповядайте и на живо да изберете вашите рекламни материали и подаръци, в офис сградата на адрес София, Околовръстен път 79. Ще получите лична консултация от фирмените експерти, които ще ви помогнат да изберете най – подходящите сувенири и подаръци и ще ви разяснят всичко, което ви интересува относно тяхното брандиране.

   Ако сте рекламна агенция, магазин за подаръци, книжарница или друг дистрибутор и искате да станете партньор на фирмата, направете си регистрация в www.b2b.sky-r.com и ще получите преференциални цени и условия за работа с фирмата.

   Пожелаваме ви успешна кампания!

 

Контакти

+359 2 954 96 44; +359 2 954 96 88;' 02 494 01 90
+359 899 878 786
order@sky-r.com
www.sky-r.com

Features

ALEXANDER

2
A 6
COPI`S 2018

ANDREAS CHRISTI

2
A 6
COPI`S 2018

CHRISTIAN LACROIX

2
A 6
COPI`S 2018

DUCATI CORSE

2
A 6
COPI`S 2018

F. BARTHOLDI

2
A 6
COPI`S 2018

FERRE MILANO

2
A 6
COPI`S 2018

NINA RICCI

2
A 6
COPI`S 2018