BCS BULGARIA

Bulgaria
2
D 4

БАРКОД СИСТЕМИ БЪЛГАРИЯ ООД е водеща компания в България в областта на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите. Тя е българо-великобританска фирма и е част от най-голямата група компании, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа – IBCS Group. Фирмата е бизнес партньор и представител от най-високо ниво на Zebra Technologies Inc, USA. Баркод Системи България ООД предлага на българския пазар разнообразие от: баркод скенери, бизнес и индустриални мобилни компютри, етикетни и картови принтери и консумативи за тях, оборудване за изграждане на безжични мрежи. Компанията разработва и внедрява решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като:

  • Дистрибуция - разносна търговия (ExVAn), събиране на поръчки (Pre-Sales)
  • Търговски обекти - продажби, управление на наличностите, инвентаризации
  • Складове - автоматизиране на процесите при приемане, разполагане, търсене, събиране на поръчки и експедиция на стока
  • Производство - регистриране и проследяване на движението на суровини и продукти
  • Транспорт и логистика - проследяване на движението и сортиране на пратки.

Баркод Системи България ООД има над 15-годишен опит в сферата на мобилните системи и технологии за автоматична идентификация. За тези години, фирмата е разработила множество работещи решения, с които компаниите оптимизират дейностите си, повишават продуктивността си, намаляват разходите и увеличават печалбата.

Фирмена мисия – Свързване на обектите и хората от реалния свят с информационните ресурси и системи.

Фирмена визия – Запазване и подсилване на  водещите си позиции в сферата на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите в България, пред. Да печелят доверието на все повече клиенти, като осигурят мобилност на критичните бизнес процеси и чрез нашите решения повишаваме ефективността на извършваните дейности.

Контакти

+359 52 572 600
+359 886 55 44 42
info@barcodes.bg
www.barcodes.bg

Features

ZEBRA TECHNOLOGIES INC.

2
D 4
USA
COPI`S 2018