AGLIKA

1
C 3a

Нашите продукти

Богатият ни асортимент от домашен текстил покрива изискванията  на различни търговски пазари, затова подготвяме подходящ дизайн, разработваме  и произвеждаме специални колекции, които да отговарят на нуждите на съответните сегменти, в които се развиваме, а именно Ритейл, Хорека, Промо и Платове със специфични хакартеристики.

Модерните мотиви и цветове представляват само част от визията на продуктите ни. Много по-важни за нас остават  качеството и уникланите параметри на изделията, върху които е фокусирано нашето внимание едновременно като производител и потребител. По този начин успяваме да усетим духа и атмосфертата на домашния уют, все повече асоцииран с текстила, който ни заобикаля.

Ние сме

семейна компания, създадена през 1968 г. като текстилен и мебелен производител. Стартирали като специалисти в производството на висококачествени хавлиени кърпи, разширихме асортимента през годините, като въведохме технологични линии за поризводство на различни видове одеала, а от 2016-а – и на постелъчно бельо. Всички продуктови групи се характеризират с вътрефирмено “ноу-хау” и революционни иновации в параметрите на изделията, с което компанията ни придоби позиции на предпочитан и ценен производител в Европа и Америка.

Нашите 4 производствени бази са разположени в сърцето на България – в градовете Велико Търново и Твърдица, където ние заедно с нашия многоброен екип от 460 души, работим професионално и с ентусиазъм върху иновационните ни проекти и впечатляващ асортимент.

АГЛИКА е единственият производител в света, който разполага с всички съществуващи технологии за произвдоство на хавлиени кърпи.

Нашите постижения

Отличена за най-иновативната компания в България в сектор “Текстил”, за АГЛИКА е кауза да работи с отговорност в посока на разработване и утвърждаване на нови революционни технологии, които ще обогатят домовете ни и ще ги  превърнат в място на комфорт и приятна  атмосфера.

АГЛИКА е производител с традиции в използването на естествени и висококачествени суровини и материали при производството на своята продуктова гама. “Еко-текс 100” е сертификат със световно признание и гарантира за качеството на текстила, който докосва нашата кожа, и на децата ни. Този документ АГЛИКА подновява ежегодно, осигурявайки на своите партньори и потребители качество и спокойствие.

Нашата компания е одитирана от международната организация “Седекс” /B member, 4 Pillar audited/.

АГЛИКА е уникална концепция, която предлага най-добрите решения за модерен и стилен дом. Брандът има амбицията да създава дизайн и произвежда интериорен текстил и мебели, представляващи оригинални идеи за комфортна домашна атмосфера.

Зад модерната визия на продуктовата гама се крият 40 гоишен опит в производството на текстил, отлично оборудване и последните технологии, внедрени от нашите цпециалисти-инжинери. За това е толкова логично АГЛИКА да комбинира историята и иноваторството в колекция-мечта за вашия дом!

Промо

АГЛИКА произвежда и има впечатляващата възможност да брандира дигитално с най-високата резолюция в света – 300 точки, своите уникални хавлиени кърпи, одеала от полар и корал флийс, както и спални комплекти от 100% Памук.

Освен тази модерна и атрактивна технология АГЛИКА произвежда и жакардвори кърпи, поставя така нареченото 3Д лого/с термо обработка/, разполага и с лазерно гравиране, както и с класическата  бродерия.

Всичко това от суровината до готовия брандиран (персонализиран) и пакетиран по ваш избор продукт, се произвежда в нашите фабрики.

 

Контакти

Features