GED

Bulgaria 36, Vassil Drumev str., 1505 Sofia
1
B 6

ГЕД е утвърдена българска компания, която разпространява и поддържа водещи решения за печатарската и графичната индустрия. Фирмата е на пазара от 1991 г. насам, като през това време се е превърнала в един от най-доверените партньори на българския печатен пазар.

Компанията обслужва всички основни сегменти в печатната индустрия, като офсетов, флексо и широкоформатен печат със софтуер, хардуер, консумативи и услуги, които обхващат целия производствен цикъл. Екипът на ГЕД се състои от висококвалифицирани професионалисти с богат опит в бранша.

Също така ГЕД е добре утвърдена на пазара със своите високопрофесионални предпечатни услуги за мултинационални корпоративни клиенти, на които предлага услуги като бранд дизайн и локализация, качествен контрол на печатни файлове, техническа предпечатна подготовка, 3D визуализация и анимация, макети и производство на опаковки в къси тиражи, сертифицирани цветни проби.

За нашите местни бизнес и корпоративни клиенти предлагаме още цялостно маркетингово и рекламно обслужване, което обхваща всичко от дизайн на марката, корпоративен дизайн и подготовка на бранд бук, през голямо разнообразие от печатни продукти, формуляри и др., до вътрешна и външна реклама.

Контакти

+359 2 80 61 200
+359 2 80 61 291
office@ged-bg.net
www.gedbg.com

Features