FALK & ROSS GROUP EUROPE

Hungary
2
C 12

 Ние сме водещ европейски дистрибутор на рекламен текстил, с богат асортимент продукти на над 50 марки. Световноизвестни брандове като Fruit of the Loom, B&C, Gildan, Result, Regatta и Beechfieldса само малка част от колекциите, които предлагаме. Също така с гордост работим с уникална селекция от ексклузивни марки: SGнай-добрите в областта на рекламната мода; nakedshirt безетикетни изделия, вдъхновени от търсенето; FDMтоп марка пуловери в колежански стил и Jassz, 3 колекции с един бранд: Bistro, Bags и Towels.

Ние обединяваме всичко това, като предоставяме огромен избор, съчетан с надеждност, достъпност заради възможност за поръчки 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата и стабилни наличности благодарение на над 40 милиона артикула на склад.

Поради това, че притежаваме над 36 години опитна пазара и търговски офиси в цяла Европа, ние съчетаваме силата на международното присъствие с познаването и близостта на местния пазар за клиентско обслужване от най-високо ниво. Базите ни с най-последни организационни и технологични решения в Германия, Великобритания, Испания и Полша осигуряват складови наличности и позволяват бързи и коректни доставки на всички наши клиенти.

Посетете нашия уебсайт за повече информация: www.falk-ross.eu.

Контакти

+36 1 371 2221
info.bg@falk-ross.com
www.falk-ross.eu

Features