EXTRAPACK

Bulgaria Zapadna Promishlena Zona Veliko Tarnovo
2
A 8a

Фирмата предлага:

- Най-новият продукт на фирмата - DOS чанта! - качествен пълноцветен печат; без допълнителни разходи за изработка на клишета за печат; лесно за почистване антибактериално покритие от вътрешната страна на чантата; кратки срокове на производство и доставка.

- Чанти от Ecomater - Те са биоразградими и са изработени от материали, сертифицирани по стандарт EN 13432. В състава на материалите влизат продукти, получени от царевица.

- Торбички от Дегрален – оксо-разградими чанти, които лесно се разграждат на открито в природата.

- Чанти от тъкан полипропилен - направени от ламиниран тъкан PP и са в състояние да отговорят на специфичните изисквания на клиента.

- Чанти от нетъкан PP - торби за многократна употреба, изработени от нетъкан PP- оказват най-малко влияние върху природата и са напълно рециклируеми.

- Хартиени торби от сертифицирана FSC хартия - Всеки тип хартиени чанти, всеки размер и дръжки могат да бъдат направени от FSC сертифицирана хартия. FSC е организация с нестопанска цел, посветена на насърчаване на отговорното управление на горите в света.

- Термочанти с твърди дръжки - Те са идеални за горещи или замразени храни и напитки. Изотермични чанти са здрави, приятни за окото и не са скъпи.

- ПП тъкани хладилни чанти - изработени от ламиниран тъкан PP. Почистват се бързо и лесно, и се свиват лесно когато е празна.

- Low-cost хладилни чанти - тези чанти имат двуслойна структура за разликата от класическите трислойни хладилни чанти. Стандартния размер на тази чанта е 40/50 см

- Ранички за рамо – те имат дръжка от шнур, който лесно се издърпва и позволява удобното й носене на рамо. Раничките могат да бъдат и ламинирани.

Контакти

+359 62 611 515
+359 62 611 525
team@ep-bags.com
www.bags.bg

Features