DILCOM BULGARIA

Bulgaria West Industrial Zone, Varna
2
A 13

Повече от 15 години екипът на Дилком разработва цялостни комплексни решения, както и индивидуални проекти, адаптирани изцяло спрямо нуждите на клиентите.

Партньори на компанията са световни лидери в производството на баркод и цветни етикетни принтери като Citizen, TSC, Godex, Zebra, Primera и др. Сред нововъведенията в портфолиото на Дилком са принтерите на SATO и Toshiba, които впечатляват с удобство и нови възможности за задоволяване на индивидуалните нужди на нашите клиенти. Друг верен партньор на компанията е Datalogic, чиито мобилни решения със скенери и терминали улесняват оптимизирането на складовите стопанства и благоприятстват работния процес.

Дилком България е официален представител и на лидера в производството на механизми и клишета за печати Shiny. Марката се отличава с високо качество и издръжливост на корпуса, множество цветове, форми и размери.

Не на последно място Дилком България ООД е водещ производител на етикети. Компанията успява да отговори на изискванията на клиенти от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Испания и Белгия. Следвайки тенденциите за развитие на пазара, Дилком България се специализира в изработката на бели и пълноцветни етикети от най-различни материали, намиращи приложение във всички сфери на индустрията.

Контакти

+359 52 599144
+359 52 509695
plovdiv@dilcom.com
www.dilcom.com

Features