BY SURPRISE

Bulgaria Sofia, 202 Tsar Simeon str.
2
D 8

BY SURPRISE един от най-големите производители и вносители на промоционални рекламни сувенири и текстил.

Рекламна агенция By Surprise е създадена през 2006 година и бързо успява да се наложи на рекламния пазар. В голямото разнообразие от конкурентни фирми, ние от By Surprise имаме специфичен стил на комуникация и подход на работа, създаден, за да улесни максимално клиентите. В наше лице ще намерите лоялен партньор и коректен изпълнител, както на стандартните си проекти за консумативни рекламни материали, така и изключително професионален контрагент за вашите мащабни рекламни кампании с големи тиражи и обхватна логистика.

Предлагаме най-добрите цени и срокове за директен внос на рекламни материали от каталозите: More Than Gifts, Bullet, Avenue, XD Guide, Reflects, Promotional Products and More, Promotion Tops, Hi Idea, Excursion, Addex, както и преференциални условия за доставка на висок клас артикули с утвърдени марки: Cerruti 1881, Ungaro, Jean-Louis Scherrer, Balenciaga, Mark Twain, Timberland, Marksman, Balmain, Jamie Oliver, Parker, Rotring, Waterman, Dunlop, Belfe, Lancetti и др.

Екипът на агенцията предлага експертни решения, съобразени с конкретните изисквания на клиента - идеално допълнение към неговите продукти и подкрепа на корпоративния имидж на всяка компания.

By Surprise е лидер в реализацията на уникални, дизайнерски проекти за рекламни материали и сувенири. Изработваме рекламни носители по индивидуален дизайнерски проект - часовници, табли, кибрити, играчки, тефтери, монетници и много други артикули в кратки срокове и цени от производител.
При нас можете да намерите богато разнообразие от тематични рекламни артикули, с които да зарадвате Вашите клиенти и служители  Коледни и Новогодишни сувенири и декорация, артикули за Свети Валентин, Великденска украса и подаръци.

Гарантираме персонален подход към всеки клиент, професионално и коректно отношение.
Срочно изпълнение на поетите ангажименти.
Допълнителни отстъпки за количества.

Контакти

+359 2 954 93 31; +359 2 951 67 68
sales@by-surprise.com
http://by-surprise.com/

Features