BIVALVIA

Bulgaria Sofia 1592 11, Asen Yordanov Blvd.
1
C8; D16

Повече от 16 години „Бивалвия“ ООД е в бизнеса с производство на тефтери, календари, стелажи, кутии и опаковки, каталози, класьори, твърда подвързия, кочани и др.

Компанията разполага с високоскоростни машини за поставяне на спирали, твърда подвързия, ситопечат, листонаборни, биговащи, каширащи и други машини.

„Бивалвия“ ООД е компания, която предлага бързо и качествено обслужване на съвременния бизнес в областта на печатните материали и техния дизайн, предпечат, офсетов печат, книговезване, довършителни процеси след печат на твърди и меки подвързии, подвързване със спирала, лепене, ламиниране, каширане, щанцоване, производство на опаковки и кутии от мукава, стелажи и др.

„Бивалвия“ ООД е динамична и пазарно ориентирана компания.

Ние се развиваме в отговор на променящите се изисквания на нашите клиенти. Произвеждаме всякакви видове традиционни и нетрадиционни печатни продукти.

„Бивалвия“ ООД е доверен партньор, с бързи реакции и гъвкавост по отношение на индивидуалните желания на клиента. Ние изготвяме оферти за всеки клиент, отговарящи на неговите специфични нужди, изисквания и бюджет.

Компанията предлага отлично обслужване в съчетание с качествени продукти по ISO 9001, кратки срокове и персонално отношение към всеки клиент.

Контакти

+35988 446 38 98, +35988 752 17 00
bivalvia.info
office@bivalvia.info

Features