AGLIKA TRADE

Bulgaria 5000 Veliko Tarnovo, 73 A Nikola Gabrovski str.
2
A 4

“Аглика” е семейна компания – производител на текстил и мебели от 1968г. От основаването й до днес, компанията непрекъснато инвестира и разширява асортимента си, следвайки световните новости в сферата. Нашите производствени бази са разположени в сърцето на България – в градовете Велико Търново и Твърдица, където ние заедно с нашия многоброен екип от над 400 души, работим професионално и с ентусиазъм върху иновационните ни проекти и впечатляващ асортимент. Разполагаме с база и във Флорида, САЩ.

АГЛИКА е единственият производител в света, който разполага с всички съществуващи технологии за производство на хавлиени кърпи. Ние се гордеем с производствените си линии за дигитално печатани хавлии, одеала, възглавнички и спални комплекти. В нашите фабрики произвеждаме асортимент от няколко различни, но взаимосвързани технологии: тъкане, плетене, багрене, конфекция, капитониране, дигитален печат. В края на 2016 г. АГЛИКА бе отличена за Най- добра българска фирма.

Освен като производител на текстил и мебели, ние сме и утвърден дистрибутор на решения за печат върху текстил - прилагайки най-съвременните методи – сублимационен (трансферен) и директен печат.

Сублимационният печат представлява гъвкав и ефективен метод за производство, с неограниченост на цветовата вариация, с уникален или персонализиран за клиента дизайн с възможност за производство на малки количества, с изключителна износо- и цветоустойчивост при употреба. Ние предлагаме цялостна концепция и “ноу-хау” за производство на текстилни дигитално напечатани изделия, включваща:

Оборудване: Широкоформатни текстилни принтери за сюблимационнен печат; Широкоформатни текстилни принтери за директен печат;

Консумативи: Текстилни мастила за сюблимационен печат; Текстилни мастила за директен печат; Хартии за сюблимационен печат; Предпазни хартии за каландър;

Услуги: Консултации за вида и размера на оборудването, в зависимост от производствените нужди; Изготвяне на цветови профили; Други консултации, свързани със сюблимационния печат.

Сервиз и поддръжка: Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Резервни части.

Контакти

+359 62 602 102
+359 62 602 103
aglika@aglika.bg
aglika.bg

Features