preview

Дати на провеждане:  25 – 27 септември 2019 г.
Периодичност:  Ежегодно
Поредност:  8-o издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Работно време:  

Организатор: Интер Експо Център

Официални партньори на изложението: FESPA BULGARIA ASSOCIATION, Sourcing.bg.

Осмото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS – Communication, Art, Print, Image, Sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 25-и до 27-и септември 2019 г.  

Ежегодно COPIS събира професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPIS привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. И през 2019 г. организаторите предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане. Ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

COPIS 2019 ще се проведе паралелно с второто издание на международното изложение за текстил, машини и технологии - ТМТ Експо. Успехът расте със симбиозата на две взаимно допълващи се тематики - над 6000 професионалисти бяха посетителите през 2018 г. 

Очакваме ви през септември 2019!

 

COPIS се провежда с подкрепата на: