Дати на провеждане:  08  – 11 ноември 2022
Периодичност:  Ежегодно
Поредност:  11-o издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Работно време:  

Организатор: Интер Експо Център

Официални партньори на изложението: FESPA BULGARIA ASSOCIATION, Sourcing.bg.

Десетото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPIS – Communication, Art, Print, Image, Sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 8-и до 11-и ноември 2023 г. 

Ежегодно COPIS събира професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPIS привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. И през 2023 г. организаторите предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане. Ще бъдат представени тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

Паралелно с COPIS ще се проведе най-голямото изложение в хранителната индустрия- FOOD EXHIBITIONS 2023, където ще се срещнем с професионалисти от сферите на виното, тестените изделия, сладкарството, месото, млечните продукти и други. 

Очакваме ви!

 

COPIS се провежда с подкрепата на: