Рекламни възможности от Фистокомерс

Изобилие от рекламни материали ще представи фирма Фистокомерс по време на тазгодишното издание на COPIS в Интер Експо Център.

Фистокомерс ООД е с 25-годишна история на българския пазар като вносител на наложени европейски марки в канцеларския, ученическия и рекламния сектор. В рамките на изложението компанията ще представи материали от различни брандове. Сред тях са продуктите на испанската марка за куфари, пътни и бизнес чанти Gabol, които се отличават с високо качество, модерен дизайн, функционалност, здравина и удобство. Чантите Gabol са много подходящи за фирмена реклама.

Демонстрирани ще бъдат и цветни хартии и картони на италианския производител Favini-лидер в сектора, които изпъкват със своите наситени и пастелни цветове.

Показани ще бъдат и различни модели папки. Тези с марка Office zone са прозрачни или с плътни цветове, с копче, цип или с ластик, като са подходящи за надпис. Snopake пък са папки, произведени в Англия, които се предлагат, както прозрачни, така и с плътни цветове. Сред експонатите са и химикалките Universal, подходящи за реклама.


Предложенията от Фистокомерс ви очакват от 25 до 27 септември в зала 3 на щанд А10.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>