Иновативни акценти за нов стил в дома и офиса

С напълно нов стил ни изненадва световноизвестният дизайнер Martynas Kazimierenas от March Design Studio, чиито продукти ще бъдат представени от Blue Adv.

Това са поредните изключителни предложения на световно ниво.

Покривката March от специална материя е другият невероятен продукт. Съчетава усещането за намачкана хартия – напомня на якетата парашутки от близкото минало - лека и най-хубавото - не се глади. Остава в леки, едва забележими гънки, което създава чар и непринуденост на трапезата. След изпиране изсъхва за минути и е готова за нова употреба. Това, което установихме е, че най-големият размер е отлично покривало за дивани, и създава творческа атмосфера ала Кристо. Другият начин, по който можете да я използвате, е като завеса – защото мекотата и естествените гънки отлично допълват всеки съвременен интериор.

Новата елха – елхата, която е изобретил дизайнерът, с леко движение се залепва върху стената ви. В офиса, в хола или в детската стая. Отлична за декорации на витрини или фирмени тържества. Най-доброто е, че можете лесно да я отлепите и да я поставите на друго място. А след празниците – да я използвате отново за следваща година, след която да я приберете в специалния тубус. Комплектът включва голяма и малка елха. И никога повече лоша карма, от отсечени дръвчета.

Значките в огромно цветово разнообразие също не са като обикновените – с тях можете да отразявате светлината и да създадете моден акцент в облеклото, предлагат се в два размера.

Лъжичката на гения – специално изработена дървена лъжичка, върху която са поставени ръчно билки, залети с глюкозен сироп със златист прах. Три в едно – получавате чая, сладостта за него и дървената лъжичка. Поставена в чашата в топла вода, сместа бавно се разтваря, което допринася за по-дългия аромат и красотата на танца на билките. Истинска наслада.

Magic Mirror – За първи път огледало, което може да залепва метални предмети! За всеки дом, поставено до врата за ключове или в кухнята, както и в банята. Отлично за съхранение на метални вещи в изчистен и стилен дизайн. Вече няма да търсите ножицата, ключовете или любимия ви нож.

Ръчно изработените МАКСИ близалки от естествени натурални продукти са наистина огромни. Сигнални цветове, нестандартни форми, те неслучайно са избрани за предпочитани от клиентите в множество галерии и музеи за модерно изкуство в Европа. Както и останалите продукти по патентован дизайн на March Design Studio ще ви накарат да излезете от контекста на обикновения ден и да получите усещането за докосване до истинското съвременно изкуство.

 

Безценно е да се наслаждаваш на дизайнерските продукти, които ни помагат в изкуството да живеем.

Надяваме се COPIS да ви помогне да излезете от монотонността на ежедневието и да откриете нещо ценно за себе си. Посетителите не само ще видят тези уникални предложения, но ще могат и да ги закупят на място. Повече за възможностите от онлайн поръчка ще научите в социалните мрежи и каталога на COPIS.

Всички изключителни иновативни идеи може да видите в зала 2, щанд C10.