Смелите идеи на 2018 пристигат на COPIS

Тениска с характер, чанта - космическо небе, хартиена чанта, дизайнерски копчета са уникални хрумвания, които разбиват стереотипите.

Смелите идеи при представяне на фирмения имидж пристигат тази година на COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. Нови и невиждани продукти, съчетаващи съвременния дизайн с повече от една функционалност предизвикват посетителите на единственото изложение за печатния и рекламен бизнес да открият повече за световните иновации, завладели Европа и света.

За първи път в България ще бъде представена пълната колекция от иновативни дизайнерски подаръци, дело на световноизвестния дизайнер Martynas Kazimierenas  от March Design Studio. Те ще бъдат представени от Blue Adv, ексклузивен представител на March Design Studio.

След невероятния успех на изложенията в Токио, Ню Йорк, Париж и Женева, българската публика ще може да види дизайнерските разработки на смелия дизайнер, наречен от мнозина  „детето чудо на скандинавския дизайн“, който твори сред  древна гора от дъбови дървета във Вилнюс, Литва.

Тениска с характер! – Уникална тениска, по патентован дизайн, върху която директно пишете с тебешир! Представена в луксозен комплект в метална кутия – прекрасен подарък, за мъже, дами и деца! Детският комплект е с три цветни тебешира, за цветни рисунки! Пълна номерация и богата цветова гама. Ваш остава изборът с какъв надпис да се явите в офиса на следващия ден! Или на парти!

Блузата с дълъг ръкав Write it! –  е подходяща за по-студените дни. Определено ще изглеждате различни. Написаното с тебешир лесно се заличава след изпиране, както и при тениската.

Чантата – космическо небе – отлична черна плътна торба с удобния незаменим джоб за телефон. Новото при нея е, че тя е създадена да отразява светлината от уличните прожектори, автомобили, или прожекторите на концерт и в нощен клуб. Дискретна през деня – активна през нощта! Тази уникална чанта е създадена само преди няколко месеца, новото произведение на дизайнера е новост и за Европа.

Хартиената чанта – класическата хартиена чанта в два размера, е удобна и лесна за прибиране. Тя е лесна за изпиране в пералнята и, отново снежно бяла, ще бъде готова за нови подвизи и покупки!

Дизайнерски копчета в два размера и сребристи или ярки цветове! Светлоотразителни, смели, отлично допълнение към всекидневните якета, палта и жилетки, и чудесни за деца, ученици и студенти! С тях мистериозно можете да проблясвате в тъмното, по улицата, на концерт, или в нощен клуб, защото те отразяват всеки прожектор.

Всички изключителни иновативни идеи може да видите в зала 2, щанд C10.