Брилянтни и наситени цветове в текстилния дигитален печат от POLYCHROME

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P са нови продукти на Achitex Minerva, предназначени за текстилния дигитален печат, съобщиха от POLYCHROME.


MINERWHITE DTG е специално създадено бяло, което да бъде използвано като основа при печат върху тъмни текстилни основи, върху което може да се печата с пигментни мастила за текстилен печат.
MINERPRIMER PASTE INK P е специално създадена прозрачна паста, която да бъде използвана като основа при печат върху светли текстилни основи, върху което може да се печата с пигментни мастила за текстилен печат.

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P е необходимо да се нанесат със сито мрежа от 43 до 77 нишки на квадратен сантиметър за постигане на хомогенна основа. По този начин напечатните цветове върху подложката ще бъдат, брилянтни и наситени. Дигиталните мастила могат да бъдат отпечатани след предварително сушене на междинна сушилна или дори на мокро веднага върху вече нанесената подложка.

MINERWHITE DTG и MINERPRIMER PASTE INK P позволяват да се постигне мек и еластичен отпечатък с отлична устойчивост на пране.
От тестовете, проведени в лабораторията на Achitex Minerva, е установено, че дефиницията и интензитетът на цветовете са много свързани с качеството на пигмента, използван за дигитален печат (резултатите се различават значително по отношение на самият пигмент).  

Всичко за най-новите продукти на компанията ще научите в зала 2, щанд B2.