Най-новото от специалистите в рекламната керамика Maxim Ceramics

Затварящи капачки, стилни чаши и трайни опаковки със закрепване срещу надраскване ще представят специалистите от Maxim Ceramics.

Първият интересен продукт, който ще предложи компанията са практични капачки с добро уплътнение. Може да се избере между осем цветови разновидности. Има възможност за боядисване на ключалката на всеки капак, но минималното изискване е за 1008 броя, заключващият капак е наличен за чаши Coffee to Go и Freedom.

Вторият продукт са керамични чаши от добре познатите Handy и Fresh семейства- Handy Cool и Fresh Cool. Тези модели отразяват стилна, сива, матова глазура отвън и лъскава, бяла глазура в чашите.

За по-доброто съхранение на чашите и тяхното транспортиране, компанията е изработила и опаковки със скреч закрепване. Това са трайни и елегантни опаковки. Отличителната скреч система улеснява отварянето и затварянето на кутията. Наличните опаковки са в шест варианта за отпечатване. Картонените опаковки са с ламиниран висококачествен цифров печат.

Maxim Ceramics е екип от специалисти, които развиват създаването на рекламна керамика от повече от десет години. Знаят всичко за нейното производство и подходяща подготовка. Специализирани са в директен и индиректен печат, лазерно гравиране, пясъкоструене, сублимация, оцветяване на керамика с цвят Pantone, производство на опаковки

Най-новите продукти на компанията ще разгледате в зала 3, щанд B14.