Мобилни и високотехнологични – с принтера Zebra от Баркод Системи България

Той може да бъде пренесен навсякъде. Той има стилен дизайн. Той обръща представите.

Да, това е мобилният принтер Zebra ZQ520. Всеки посетител на COPIS през тази година ще може да се запознае с високотехнологичната машина, която ще бъде представена от Баркод Системи България.

Мобилният принтер увеличава оперативната гъвкавост. Това от своя страна позволя на работниците в движение да отпечатват RFID етикети – независимо от мястото, на което се намират.

Zebra ZQ520 осигурява изключителна издръжливост и надеждност, дори в най-тежката среда. Мощният принтер, който е сред водещите в класа си, е приложим в различни сфери на производството, търговията на дребно, транспорта и логистиката и здравеопазването.

Благодарение на конструкцията си, принтерът може да се използва и при тежки условия. Неговият патентован дизайн отговаря на военните стандарти за удар, силни вибрации и резки температурни промени. ZQ520 RFID предлага няколко опции за управление на устройството, сред които Profile Manager, който позволява на потребителите да го управляват чрез браузър навсякъде и по всяко време. Интуитивният и опростеният му интерфейс намалява случайно променените настройки и значително улеснява работата с устройството.

Прилага се в производството за етикиране на палети, търговия на едро, транспорт и логистика, здравеопазване.

Баркод Системи-България (BCS Bulgaria Ltd.) е смесено дружество - част от най-голямата група от компании в Централна и Източна Европа, работещи в областта на баркод технологиите - IBCS Group. Компанията е ексклузивен представител за България на водещия в областта на баркод технологии - Zebra Technologies Inc.

Баркод Системи България предлага възможно най-широка гама от устройства в областта на баркод технологии - баркод скенери от всички класове, ръчни мобилни компютри с вградени баркод скенери за мобилно събиране на данни и компютри, баркод принтери за отпечатване на самозалепващи етикети, принтери за карти, и др. Компанията извършва системна интеграция на доставените продукти в създаването или вече създадените системи, проектирането и изграждането на цялостни баркод системи и консултации в областта на баркод технологиите.

 Принтерът Zebra ZQ520, както и останалите предложения на Баркод Системи България, ще откриете в зала 2, щанд D4.