Производство на високи скорости с Locor Ultra 1900Plus

Когато високата скорост е съчетана с качество и високи технологии, крайният ефект е повече от ясен – качествен продукт на приемлива за всеки клиент цена. Заради това на COPIS 2018 Поли Тех Груп представя широкоформатния еко-солвентен принтер Locor Ultra 1900Plus.

Locor Ultra 1900Plus е с ширина на печат до 1860mm. Моделът предлагат високи производствени скорости при безкомпромисно качество на отпечатъците. Машината е оборудвана с две шахматно разположени Epson DX5 печатащи глави с променлив размер на капката и в комбинация с всепризнатата революционна технология за печат с вълнообразен пас позволяват скорост на печат до 35.6 м2/ч. Всяка от печатащите глави има по 1440 дюзи, организирани в четири цветни секции по два канала (180 дюзи на канал). Тази серия глави използват променлив размер на капката, започвайки от 3.5 пиколитра.

Locor Ultra 1900Plus притежава здрава конструкция, осигуряваща минимум вибрации и влияние от по-тежки ролки. Принтерът е стандартно снабден с моторизирана навиваща  система за ролки (диаметър на шпулата 2"/3") с тегло до 35 кг. Той е Принтерът е лесен за настройване и се предлага с еко-солвентни мастила от 1 литър, което ви дава по-ниска производствена стойност на квадратен метър. Благодарение на характеристиките си, машината е приложима при производството на постери, знаци, табели, POS и POP дисплеи, беклит, транспортна реклама и други.

С възможностите и техническите си характеристики, принтерът намалява оперативните разходи. Locor Ultra 1900Plus, както и останалите предложения на Поли Тех Груп, ще откриете в зала 2, щанд B6.

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>