Възможностите на промоционалния текстил и облекло – решенията на ADLER Czech

В света на рекламата, най-ефективна е тази, която се откроява и се среща навсякъде. Сред най-добрите решения за осъществяването ѝ са брандираните облекла – благодарение на своята практичност и комфорт, който носят на притежателя си.

Специализирана в развитието на промоционалния текстил и облекло, компания ADLER Czech ще предложи разнообразни решения в тази сфера.

Мъжки и дамски якета

Създадени за разнообразни климатични условия, мъжките и дамските якета EVEREST са подходящи за брандиране. Те са изградени от 100% полиамид 380Т найлон / 100% полиестерна подплата, разполагат с външна материя с маслено покритие, джобове с цип, качулка и ръкави с еластична облицовка. С възможност за брандиране в задната част на подплатата, якето от колекция MALFINI PREMIUM® е подходящо и за бродерия.

Компанията ще представи и якетата FROSTY fleece от колекция MALFINI®. Предназначени за мъже, жени и деца, те са изградени от Fleece, 100% полиестер, 220 g / m2. С контрастни части и детайли, те разполагат с два предни джоба с цип, висока яка, декоративни шевове, регулируеми с еластична дръжка и противоположно покритие от външната страна. На вниманието на посетителите ще бъдат и мъжките и женски якета на NANO softshell яке. Softshell от 100% полиестер 75D с покритие NANOTEX® с дишаща мембрана и 100% полиестерна перфорирана микрофлора, те имат 2 предни и 1 джоб с ципове отпред. Качулката се пристяга, а ръкавите се регулират чрез велкро.

Тениските

Безспорно един от най-използваните за брандиране продукти са тениските. ADLER Czech ще предложи EXCLUSIVE gents and ladies T-shirt. Те са изработени от 100% висококачествен SUPIMA® памук (160 g /m2). Снабдени със Slim Fit кройка със странични шевове, те имат вътрешно деколте с черен сатен. Успоредно компанията ще представи и RAP 6P unisex cap. Разполага с плосък връх с махащ се стикер, подсилени предни панели, бродирани отвори за въздух, а размерът се регулира регулируем с пластмасов клип в ретро стил.

Продуктите си компанията ще представи в зала 3, щанд D1.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>