Мираж Груп представя: SummaCut D160

По време на седмото издание на COPIS от 2 до 4 октомври, Мираж Груп ще даде възможност на присъстващите да се запознаят с възможностите на кътъра SummaCut D160. Той е снабден с технология за разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане на стандартни материали, но също така и на отразяващи, холографски или огледални материали и за многото различни видове ламинати, които се използват днес.

За бърз и лесен достъп, машината е снабдена с голям контролен панел. Чрез него могат да се настройват скоростта, налягането както и режимът на скициране за извършването на тестови отрязъци. Високоскоростната режеща глава извършва зададените операции с максимална точност; по този начен се извършва надеждно и лесно рязане на фолио. Вградените медийни ролери и ролкови фланци зареждат фолиото направо и поддържат медияjd в правилната позиция дори при рязане с максимална скорост. Кътърът е оборудван и с текстилна кошница, коятао предотвратява събирането на прах и остатъци върху медията.

Специализирана в рязането на фолио, SummaCut D160 е приложим за довършителните дейности в компанията. С него могат да бъдат рязани различни видове материали при висока скорост с отлична точност.

Ползите

С позиции на пинч ролерите, които обработват най-често срещаните размери и разширен режим на рязане, серията SummaCut  е оптимизирана за най-често срещаните размери материали. Тъй като медията се придвижва с висока скорост в напред, изходният продукт се събира в текстилна кошница. Това предотвратява събирането на прах и остатъци и елиминира риска медиите да влизат в контакт със замърсени подове, които могат да замърсят работните повърхности и да причинят задържането на частици между винила и субстрата.

Предложенията на Мираж Груп ще откриете в зала 3, щанд А4.

 

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>