Принтерът, който може да се управлява без оператор - HP Latex 375

Самостоятелността е присъща на високотехнологичните продукти. За нуждите на печата и рекламата, на COPIS 2018 фирма Мираж Груп представя латексовия принтер HP Latex 375.

Машината ще разкрие своите възможности в зала 3, щанд А4. С HP Latex 375 може да се печата на различни видове хартия, фолио и текстил. Продуктът използва мастила на водна основа, сертифицирани с международни сертификати за безопасност и опазване на околната среда; разполага с 3 л. багове за мастило заедно с малките кертриджи. Предлага шест цвята – CMYK,LC,LM и Optimizer както и вградена система за следене хода на медията по време на печат – OMAS. Тя гарантира точно и прецизно позициониране на печатащите глави дори при двустраннен печат. Благодарение на това веднага след излизането си от принтера, крайният продукт практически е готов за използване.

Високотехнологичният принтер намира приложение при печатане върху различни медии. Сред тях са такива за вътрешния интериор – декорация, тапети, текстил, постери, дисплеи и други. Приложим е и при печат за вътрешна и външна реклама – банери, дисплеи, фолио, фолио за облепяне на коли, медии със предно и задно осветяване, както и светлинно непропускливи.

При внедряването на HP Latex 375 във фирмената дейност, се постигат ниски разходи. Чрез своите Богата гама от приложения на по-ниска цена с 3л багове за мастило 3л. багове за мастило, операторът може са извършва няколко дейности едновременно. Създаден да бъде лесен за работа и поддръжка, принтерът може да бъде управляван без директна операторска намеса. Машината притежава сертификатите UL ECOLOGO и UL GREENGUARD GOLD, които гарантират безвредността на мастилата и позволяват използването на продукти печатани на HP Latex принтери в болници, детски градини, училища и други.

КЪМ ВСИЧНИ НОВИНИ >>