Ефективна реклама и изграждане на корпоративната идентичност с „М-Прес“

Избирането на правилните материали и продукти е ключово за ефективната реклама и изграждането на корпоративната идентичност. С подход съобразен с динамичността на настоящето, фирма „М-Прес“ ще предложи разнообразие от продукти на тозгодишното изложение COPIS, което ще се проведе от 2 до 4 октомври.

Компанията предлага производство на рекламни и производствени дипляни с до 6 паралелни гънки и дебелина на листа до 220 гр./кв. м. Този тип продукти намират приложение като монтажни инструкции или упътване за употреба, изискващи побиране на възможно повече информация в най-малък формат. Рекламните дипляни се използват за постигане на по-задоволяващ маркетингов ефект, като се прибягва до специални схеми за сгъване. Благодарение на по-големия брой гънки компанията постига по-малки формати на продукта.

Правилният календар

За постигане на отличаваща се корпоративна идентичност „М-Прес“ изработва пълноцветни многолистови календари със спирала по индивидуален проект до формат 50/70 см. Клиентът има свобода при избора на материал за изработване, формата и дизайнерското оформление. Благодарение на това календарът кореспондира с лицето на компанията, представяйки я по най-добрия начин пред клиентите и партньорите.

Продуктите и услугети на „М-Прес“ ще откриете в зала 3, щанд B3.