Брандирани импресивни и комбинирани дисплеи от ВКФ Ренцел България Продакшън

Успешната търговия с промоционали продукти изисква те да бъдат разположени по правилния начин в търговския обект. Давайки разннообразни предложения в тази област, на COPIS 2018 фирма ВКФ Ренцел България Продакшън ще даде възможност на клиентите си да се запознят с предимствата на брандираните импресивни и комбинирани дисплеи.

Брандираните импресивни и комбинирани дисплеи помагат на продуктите да се отличат в точката на продажба. Чрез формата и печата си, те създават впечетлние у клиента и стимулират импулса за покупка от страна на пазаруващите. Благодарение на това чрез брандираните импресивни и комбинирани дисплеи се постигат по-високи резултати, продажбите нарастват, а разпознаваемостта на бранда става още по-голяма.„

Качествата на продукта го превръщат в рационално решение в сферата на търговията в магазини, супермаркети и маркети, осигурявайки високоефективна втора точка на продажба.

Класически и иновативни решения за точката на продажба, търговското и рекламно оборудване

За постигане на оптимални резултати и високи стандарти в търговския обект, ВКФ Ренцел България Продакшън предлага разнообразни решения за реклами и брандиране на рафта. Клиентите могат да избират между богатитят списък с рекламни табелки, уоблери и етикети за рафта, които са интересни за пазаруващите в търговския обект и насочват вниманието към определени стоки и продукти.

Раклaмите и елементите за брандиране на рафта помагат на продуктите ви да изпъкнат, стимулирайки продажбите и подпомагайки разпознаваемостта на бранда

Продуктите, които ВКФ Ренцел България Продакшън предлага, ще откриете в зала 3, щанд А5.