Водещият модел на Konica Minolta за цифров цветен печат – Accurio PRESS C6100

На COPIS 2018 основен акцент в представянето си Коника Минолта Бизнес Солюшънс България поставя на Accurio PRESS C6100 с Color care module IQ-501. Водещият модел на Konica Minolta за цифров цветен печат осигурява високо качество и производителност.

Системата може да отпечата 100 страници в минута и намира широка гама от приложения за печат върху хартия с дебелина на медията (52 до 400 гр. м2), релефна хартия и пликове. Accurio PRESS C6100 осигурява висококачествено и точно възпроизвеждане с разделителна способност 1200 x 1200 dpi x 8-битова пълна цветна резолюция и полимеризиран тонер Simitri® HD E.

Продуктът притежава Color Care - IQ-501 модул. Той улеснява и намалява времето при калибрацията на цветовете и регистрацията лице/гръб. Добавянето на IQ-501 към Accurio PRESS сериите позволява автоматично настройване на цветовете, прецизно настройване на регистрацията лице/гръб и регулиране на цветовете в реално време. В допълнение, позволява автоматичен контрол на баланса на плътността, управление на плътността на цветовете, настройка на максималната плътност, създаване на профили, корекция на преливките за гладки тонове, както и отличен резултат при печат на релефни медии.

Характеристиките на Accurio PRESS C6100 позволяват пълноцветен печат и контрол на качеството и цветовете при печат. Лицето и гърбът се напасват автоматично. Процесът на създаване на цветни профили също е автоматииран. ВНедряването на Accurio PRESS C6100 допринася за създаването на по-качествени продукти при увеличена скорост на работа.

Професионалното приложение Accurio Flux

Сред предложенията на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще бъде и Accurio Flux. Благодарение на професионалното приложение се създават условия за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявките за печат. Приложението е оптимизирано за използване в CRD, печатници, университети и корпорации и осигурява основни функционалности за минимизиране на разходите и максимална възвръщаемост на инвестициите. Благодарение на и Accurio Flux грешките в хода на работата се редуцират, а производственият капацитет – се увеличава.

Продуктите на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще откриете в зала 2, щанд D1.