Ценовите стикери са вече електронни

Може би сте забелязали основния недостатък на хартиените рекламни стикери. Често при изписването на продуктовото име се допускат грешки или неволно се пропуска някоя от цифрите в цената. Това поражда нужда от изработването на нови стикери, допълнителни разходи за търговския обект и негативни емоции у клиента.

Съвсем скоро всички тези проблеми ще останат в историята. Защото технологиите нахлуват в света на рекламата с промоционални продукти, променяйки из основи статутквото. Посетителите на COPIS 2018 ще се запознаят с преимуществата на ESL - troniTag – електронна ценова комуникация, представена от ВКФ Ренцел България Продакшън.

Електронните ценови етикети са приложими за информация и маркировка. Дизайнът с всички данни се изработва бързо и лесно, а въвеждането му на етикета става едва с няколко клика на мишката чрез безжична мрежа. ESL – troniTag е правилното решение за ценово представяне, обозначения върху сгради, рафтово пространство и производствени процеси. Успоредно с него, ще бъдат представени и последните тенденции при брандираните импресивни и комбинираните дисплеи, които увеличават продажбите и правят бранда още по-разпознаваем.

Електронните ценови стикери от ВКФ Ренцел България Продакшън и всички останали фирмени предложения ще откриете в зала 3, щанд А 5.