Високо качество и максимална проиводителност с цветните системи на Ricoh

Високо качество на печат, безпроблемна работа, максимална производителност. Тези три характеристики са сред водещите при цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200, които фирма Кантек ще представи на COPIS 2018 от 2 до 4 октомври.

Ricoh PRO C5200S e новото light устройство за пълноцветен производствен печат. Машината въплъщава иновативни технологии, от най-висок клас, които оптимизират разходите и резултатите. Приложима е за нуждите на дигиталните печатници за производство на голяма гама от печатни изделия - брошури, дипляни, рекламни материали и други. Системата се отличава с максимална скорост до 65 стр./мин и високо качество на печат. Общият капацитет на хартията е до 8 250 листа и четири стандартни тави за хартия. Благодарение на това тя може да работи продължително, дори при смяна на няколко типа медии.

Производствена цветна система Ricoh PRO C7200 e устройство за пълноцветен дигитален производствен печат, което предлага високо качество и гарантира професионални резултати. Всичко това Ви позволява производството и фирмените приходи да бъдат увеличени. Машината може да бъде внедрена в дигитални печатници за производство на голяма гама от печатни изделия - брошури, дипляни, рекламни материали и други. Освен, че създава изображение с отлично качество, системата максимизира производителността при безпроблемна работа, поддържа широка гама от хартии и може да бъде използвана за изработването на малки тиражи.

Предложениета на Кантек ще откриете в зала 2, щанд D3.