Материалите за широкоформатен печат – на щанда на ТЕПЕДЕ – БЪЛГАРИЯ

Фирми стартиращи бинеса си. Компании, които искат да разширят производството си в сферата на широкоформатния печат. За всички тях и целия сектор са предназначения материалите за широкоформатен печат HP LATEX 335 Print & Cut, които ТЕПЕДЕ – България ще представи на COPIS 2018.

Серията HP LATEX Print & Cut включва три модела на различни ширини. На тях се изработват изображения с висока резолюция, готови за довършителни работи и рязане по контур веднага след отпечатване. Те са практичен избор за работа върху фолио, винил, хартия, беклит и дисплей филми, канави и текстили. Машините могат да се използват в затворени помещения без вентилация, тъй като в процеса на работа не отделят миризма и вредни изпарения.

Машините от серията HP LATEX Print & Cut произвеждат екологично чисти продукти с ниска себестойност. Те са качествено и достъпно решение за широкоформатен печат. От тях се възползват фирми, които стартират бизнеса си и желаещите да увеличат услугите, които предлагат.

Със Серията HP LATEX Print & Cut могат да се печатат интериорни и екстериорни графики, като тапети, текстили, щори, картини, щандове, автомобилна реклама и други.

Продуктите на ТЕПЕДЕ – България ще откриете в зала 2, щанд С5.