Кантек представя производствени системи на Canon

Производствените цветни и черно-бели системи на Canon ще бъдат сред акцентите в представянето на фирма Кантек. Съчетавайки бързина на работа, високо качество и модерни технологии, те са оптимално решение за всяка фирма в бранша.

Системите Canon imagePRESS C750/850 са лесни за управление и осигуряват надеждна производителност. Скоростта им на печат е 85 ppm върху печатни носители с тегло до 220 g/m² и изключително висока продуктивност дори при задания със смесени носители до 300 g/m². Машините са подходящи за употреба в дигитални печатници за производство на голяма гама от печатни изделия - брошури, дипляни, рекламни материали, и мн. др.

Canon imagePRESS C750/850 притежава високо качество на печат, консистентност и прецизност на цветовете дори при големи тиражи. Независимо от грамажа на печатния носител, се постига изключително високо ниво на подравняване на изображението. Качеството на изображението е подобно на това при офсетния печат – благодарение на иновативните модели за полутонова растеризация. Машините осигуряват разнообразни възможности за поточни довършителни операции и предлагат широка гама от приложения, като например двустранен печат на банери и печат върху пликове. Освен, че е високонадеждна, цветната система спестява време чрез полуавтоматична процедура за подравняване на хартията.

Océ VarioPrint 6000

На присъстващите ще бъдат представени преимуществата на производствената черно-бяла система Canon Océ VarioPrint серия 6000. С вградената технология, това е е мощна и високопроизводителна серия от цифрови системи, проектирани да отговорят на разнообразни изисквания на производството от висок клас. Специално предложение на компанията ще бъде гамата Océ VarioPrint 6000 Ultra+ -  за комерсиален и вътрешнофирмен печат. Системите намират приложение в дигитални печатници за производство на голяма гама от печатни изделия - брошури, дипляни, рекламни материали и други.

Използвайки технология Océ Gemini Instant Duplex и интуитивен графичен потребителски интерфейс, Canon Océ VarioPrint серия 6000 осигурява двустранен печат с изключително висока скорост, която може да бъде надграждана на място. Печатни носители могат да бъдат с параметри до 350 x 500 mm, а чрез използваните технологии, се постига отлично подравняване на изображенията отпред и отзад. Качеството на продукта е близко до офсет, с висока разделителна способност; Производствената система може да работи без прекъсване до четири часа

Предложениета на Кантек ще откриете в зала 2, щанд D3